Lehet hogy hengerfejes?
Az utolsó olajcsere óta fogyott olaj az autóból, de ez valószínűleg az olajteknő tömítése volt mivel ott látszik hogy nedves, emellett mintha hűtőfolyadék szag lenne a motor alatt, lehet hogy csak egy cső ereszt, nem tudom.
A tömítés jövő hónapban lesz cserélve, akkor jobban át lesz nézve.
Lehet úgy hengerfejes hogy a hűtővíz nem olajos?
Az olajbetöltőnél sincs semmilyen elváltozás?
Nincs teljesítménycsökkenés, gyújtás kihagyás?
Vagy a hengerfejet kizárhatom? Benzines 1.1-es motorról van szó. (peugeot 206)
Ezt a kifejezest hogy hengerfejes nagyon sok mindenre hasznaljak.........pl akkor is ha csak mondjuk a hf tömites szar,de akkor is ha a hf deformalodott,megrepedt vagy az összes szelep ki van benne stb stb
Nem lehet hogy nalad csak arrol van szó hogy az autod siman eszi az olajat?Mennyi fogyott belőle?
1-2 deci az semmi, kivéve ha 10km alatt ette meg!
Céges opel astra 2000km-en benyel egy flakon olajat, na az már valami! :D
Inkább valahol ereszt a hűtővíz de nem hiszem, hogy a hengerfejnél lenne a probléma.
Mennyi megtett kilométer után hiányzik belőle ennyi olaj?
Nem gondolnám, hogy "hengerfejes" lenne. (Amúgy 4-5 deci/1000km-ig nincs akkora probléma. Én már közel 5 éve nem cseréltem olajat az autómban, mert annyit eszik hogy mindig csak utánaöntök. Mondjuk ez a direkt megnövelt illesztési hézagok miatt van, meg azóta már valamennyit kopott is a motor.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!