Ti kifizettetnétek a barátaitokkal az utat pl 2 km-re?
Figyelt kérdés
Unom már azt, hogy mindig 3-4 embert viszek magammal és nem adnak bele a benzinktsg-be. És igen, ilyen fillérszexelő vagyok mert minden pénz számít; főleg hogy Ladával közlekedem.
Adott példa: elviszlek oda, ahova én is mennék, de mindezt 200 ft-ért. (kb 2 km-es út).
Én azt mondanám, hogy 1db Hell a beszálló, tehát pénzt nem kérek, de azt úgyis megvenném magamnak. SZerintem így elég korrekt. Bár az más kérdés, hogy 2km-re be sem indítanám a kocsit, mert azok a 2 km-es utak eléggé le tudják gyilkolni, inkább Simsonnal, vagy biciklivel mennék.
2018. febr. 16. 17:24
12/15 anonim válasza:
Legyen az 2 vagy 200 km, ha en mindenkepp megyek valahova es jon velem barat/csalad, nem merulne fel bennem az uzemanyagba potolas lehetosege. Ha kozosen tervezett ut vagy valaki megker, akkor persze mas a helyzet.
2018. febr. 16. 19:14
13/15 anonim válasza:
2 km mondjuk 10 lityós fogyasztás és 400 Ft-os benzin mellett 80 Ft. Ha ez heti egyszer oda-vissza az havi mondjuk 700 Ft, nagyon maxon számolva. Na ezen biztos nem szarakodnék. Néha meghívnak egy sörre aztán csók...
2018. febr. 16. 19:31
14/15 anonim válasza:
2km-en távon ne 10L-el számolj :D kb megduplázhatod
2018. febr. 17. 15:24
15/15 anonim válasza:
Nálam az úgy van, ha én amúgyis mennék valahova, vagy éppen a barátaim hívnak valahova ahova nekem is van kedvem, de nem említik az autót, hanem én ajánlom fel hogy menjünk azzal akkor nem kérek.
Ha viszont arra kérnek hogy menjünk valahova kocsival akkor igenis kérek benzinpénzt, nem azért, mert nem tudnék tankolni saját pénzből, de azt a nem engedem hogy ingyen taxinak nézzenek. :)
Persze ha ilyen kis 2 kilóméteres távról van szó és jóbarát szépen megkér hogy dobjam már el akkor sem kérek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!