Melyiket vegyem ujonnan Honda vagy Kia?
Csak szivobenzin johet szoba: Honda Crv 2.0 elegance vagy Kia optima sw 2.0 ? Ez a ketto maradt jelenleg szamitasban. De barmit meghallgatok.
Esetleg: hyundai i40 kombi, mitsubishi outlander, toyota avensis
Lenyegi kerdes a minnel inkabb megbizhatosag , hosszu tavra kene az auto(tobb ev) . Barki akinek van tapasztala egyik masikkal , tenyleg nem tudunk donteni a csaladdal. A honda kevesebbet fogyaszt papiron , viszont kisse kenyelmetlen belul , a kia sokat fogyaszt , de nagyon kenyelmes es megis alacsony kombi.
Erre nem kell válaszolnod!Vagy ha mégis én meg sem nézem amit írtál!
Nem mutatkozik rá igény mint ahogy írtad hiszen külföldön mindenki hibridet választ.
Fogdd fel hogy hiába erölködsz a hülyeségeddel nincs igazad.Fogdd fel régimódi vagy,ez van.Tőlem aztán nullázgathatsz mint egy idióta én ezt nem teszem meg mert ennél többre tartom magam minthogy egy primitív emberrel veszekedjek.És igazán nem kellett volna kiírnod kérdést a régi autókról láttam ott is lepontoztál hogy lerontsd a profilom de sebaj majd csinálok egy újat.
A kérdezőtől meg elnézést kérek hogy ez lett a kérdéséből.
Először is, te kezdtél el itt ugrálni, miközben többször is szembesítve lettél azzal, hogy hülyeségeket írsz, és akik erre rávilágítottak neked, azokkal személyeskedni próbáltál. Na, ezek miatt kell elnézést kérned a kérdezőtől, nem miattunk. Még ebben az utolsó beírásodban is hülyeséget írtál. (külföldön mindenki hibridet használ). Nem hisztizni és megsértődni kell, hanem elismerni, hogy tévedtél.
Ja, nem tudom milyen kérdésre gondolsz, én mostanában semmilyen kérdést nem írtam ki. Gondolom ott is okos akartál lenni, amit a többiek nem díjaztak..
Jajj ez a két h lye.
Akkor most leszögezem mindkettőtökkel:
szívó:nem gyorsulási világbajnokok a turbósokhoz képest meg nem a legkevesebb fogyasztással rendelkeznek,de kinyírhatatlanok(már amelyik)
turbó:Ezek lehetővé teszik a dinamikus közlekedést,nem eszik annyit mint a szívó.Cserébe itt egy kicsit nagyobb a meghibásodási rizikó,de ha megkapja a kellő törődést akkor ez is baromi megbízható tud lenni.
Abban viszont igaza van a 41 százalékosnak,hogy ha megnézitek a legtöbb normális gyártó kínálatát,akik tudnak is megbízható és egyben jó motort gyártani akkor a zömük turbós (Vw,Renault,PSA,Honda,Mercedes).
A szívó kisautókba való városi közlekedéshez.
A turbós utazóba való pályázásra.
ENNYI
Nincs kész;)
Szivat a gmail.:)
Nem akrja hogy össze jöjjön.
Napi 5km:) miért nem ezzel kezdted:)
A napi 5km kész turbógyilkosság.
Turbófanként én is azt mondom hogy szívó.
Igazából egy hybrid lenne jó neked.Alig eszik nagyon megbízhatóak.És az elektromotornak köszönhetően nagyon dinamikus autók.
Ajánlom figyelmedbe a Toyota priust kategóriájában a legjobb vétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!