Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baj? Többi lent.

Mi lehet a baj? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ha teljesen alászedem a kormány és nagyon lassan gurulok az autóval, elkezd kicsit rángatni a kocsi, mintha folyamatosan kis bukkanókon mennék át.

2018. febr. 15. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Futóműprobléma lehet, talán féltengely.

Lehet kormánymű is.

Ennyi infóból ennyire telik.

2018. febr. 15. 11:38
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, Sajnos nem tudom pontosan leírni, akkor mindenképp megnézetem egy szerelővel
2018. febr. 15. 11:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Vagy túl alacsony a fordulat...
2018. febr. 15. 12:28
 4/6 anonim ***** válasza:

jó pár dolog lehet...a miénk még le is fulladt néha grátiszba.

Hát ki gondolta volna,hogy ha tökig kitekerjük a kormányt a kerék nagyon hozzá ér a belső részhez :) egyszerű és olcsó megoldás született,nem tekerjük ki a kormányt teljesen..ez nem mindig kényelmes annyira mert egy nagy autóról van szó és a parkolóba így szívás néha. A másik autóval nincs ilyen,mondjuk a gyári legkisebb méretek vannak rajta

2018. febr. 15. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Alacsony fordulatos "dadogásnál" előre hátra rángat a kocsi, nem fel le, mint a "kis bukkanóknál", mégis tök jó tipp, triviális vezetéstechnikai baki (ami nekem eszembe se jutott) :-)
2018. febr. 15. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ok valószínűleg futóműhiba, de ennyi adatból nehéz megállapítani
2018. febr. 15. 14:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!