Robogó tuning 100-130e forintból? (Malaguti F15 Firefox)
Van egy Malaguti F15 Firefox-om 2004-es kiadás, viszont még háttúl dobfékes. 130e ft-m van tuningolásra. Jelenleg egy LeoVince ZX kipu és egy TunR Sport lég szűrő van rajta azon kívül minden gyári. Én egy Athena racing 70-es alu hengerre
Top erősített főtengely
SKF C4-es csapágyak mindenhova
variátor: Polini Hi-Speed szett
kuplung: Polini Speed Clutch 3G
karbi: Dellorto phva vagy phbn 17,5-re gondoltam.
Ez lenne az elképzelésem és erről az összeállításról szeretnék véleményt kérni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
17/f
Jó jó, kemény vagy, értem én.
Attól még semmi értelme lapátolni a pénzt egy robogóba, pláne ha egy év múlva vehetsz jobbat, nagyobbat, erősebbet stb stb.
Értem én, hogy ennyi idősen egy nyár nem maradhat ki menőség nélkül, de majd rájössz, amikor jövőre nem lesz pénzed egy jobb másik gépre.
(Végigjártam ugyanezt, áldom a szerencsémet, hogy anno nem jött össze a pénz Calibra-ra...)
Üdv,
Nem rossz konfig, de a Leo ZX sajnos kevés Athena Racing hengerhez.(Az Athena Sporthoz sem igazán passzolna.) Ha keret engedi, akár használtan egy Top Nardo/Gianelli Shot, S6 Pro, Yasuni C16-t érdemes keresni.
Kuplung harangról nem írtál, érdemes azt is cserélni hűtöttre, különben 1-2 elindulás után elmelegszik.
A féket se felejtsd el tuningolni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!