Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Malaguti f15 firefox nem indul?

Malaguti f15 firefox nem indul?

Figyelt kérdés
Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy szétment a gyertyapipa a motoromon letudott rázkodni rola . Mostani esetnél pont akkor esett le mikor oda értem ahová menni akartam és nemfoglalkoztam vele viszont mikor inditani akartam nem indult el gyertya szikra minden rendben ha fecskendövel nyomok be benzint a hengerbe pár rugásra elindul megy egy darabig és megáll teljes gázon alapjáraton . Mi lehet a probléma ??

#Malaguti f
2017. máj. 28. 22:54
 1/1 anonim válasza:

Cseréld ki a gyertyapipát egy újra. Ha nem a pipa rázkódott le, pucold le a gyertyát és próbáld meg beöntés nélkül beindítani, szivatót is húzhatsz, ha nem autómata. Ha így sem indul, szedd ki a gyertyát és nézd meg, hogy benzines-e. Ha igen, akkor gyújtáshiba lesz, ha nem, akkor benzint nem kap.

ha a gyújtás hibás, érdemes egy másik gyújtógyertyával kipróbálni. Ha benzint nem kap, akkor a karburátor felé kell keresni a hibát, ami valószínüleg dugulás. Ha kérdésed van, írj.

2017. máj. 29. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!