Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogóba gondolkozok. A...

Csokigta kérdése:

Robogóba gondolkozok. A Malaguti F12 meg bizható?

Figyelt kérdés
Szóval most leszek majd robogó vétel előtt anno sok robogóm volt de nem annyira voltak neg bizhatóak. Most szeretnék venni egy Malaguti F12-t. Meg éri? Bírja a folyamatos tempót kb 15 20 km - ert mennék vele. Oda vissza 40. Azért Malaguti, mert egyszer volt, és soha nem hagyott cserben.

#Malaguti #robogó #motor. F12
2017. máj. 17. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha jó motorikusan, karban tartott akkor bármilyen messzi el lehet menni vele, én ilyen 30-40km távolságokat szoktam menni, arra jó, 50ccm-es, nyáron vízhűtéses ideálisabb, sportkipuval fürgébb és jobb hangja van.

Én nem csalódtam benne, 2006-ban vettem, jó 35000 km-t mentem már vele, de motorikusan, hajtóművileg nem volt még szétszedve, javítva, és elég jól bírja ha nyúzzák, sokszor meghajtottam már és országúton is kb 90%-kal mék vele kb 60-65km/h és jól működik.

Ha nagyobb ccm, akkor a 40, de még a 100km se okoz problémát, de mondom ha nem egy ütött, kopott, ócska motor alkatrészekből van összerakva.

2017. máj. 17. 12:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, valami ilyesmi kommentre számítottam, meg is nyugodtam, mondták, hogy a Malaguti az jó, de akkor most már tuti azt veszek :D
2017. máj. 17. 23:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Én csak dicsérni tudom, előtte Honda diom volt, párszor meghajtottam, aztán csapágyas lett :) Ezt meg nem lehet széthajtani, főleg jó olajjal van használva(szintetikussal kizárólag). És jól is néz ki, főleg az extrás változat, ami egy gyorsaságinak az utánzata ugye. Végül is bármennyit el lehet menni vele egy huzamba, míg van benzin.
2017. máj. 18. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!