Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benzin vagy Dízel?

Zsízünsztetten kérdése:

Benzin vagy Dízel?

Figyelt kérdés
Első autón gondolkodom használtan olyan 1996-2005 között keresem az igazit. Elsőként VW ket és Seatokat néztem de bármit meghallgatok. Lehetőleg 500K ig.
2018. febr. 12. 17:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Dízelek fenntartása javítása drága , kihagyják a járatást tiporják nem cserélnek rajta dolgokat . Behal motorikusan valamije komoly összegbe lesz . Benyás egyszerűbb dolog . Le kell ellenőrizni hivatalosan mindenhol és szerelővel átnézni , az a duma hogy semmi baja csupán rizsa .
2018. febr. 12. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha 10 ezer kilométernél többet mész, jó a dízel. Mindenképp valami adagolós technikát keress. A vw motorjai megbízhatóság szempontjából nagyon jók, nem sok minden van, ami tönkre mehet bennük.

500-ból én valami kevésbé rozsdás malac passatot vagy 3-as Golfot vennék, ha dízel. Attól függ, mennyire kell nagy autó.

2018. febr. 12. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
29%
Kizárólag benzin. A dízel javítása drágább. Bukod az üzemanyagon megspórolt pénzt. Lassan a környezetvédelmi besorolások miatt kitiltják őket mindenhonnan. A gázolaj büdös. :) Az általad írt évjáratokban amúgy megint csak felejtős eleve. A dízel autókat az vette mindig akinek sokat kellett mennie. Nem fogsz olyat találni 500e forint körül ami nem kerülte meg a földet vagy 10x.
2018. febr. 12. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Benzin.
2018. febr. 12. 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

" A dízel javítása drágább."

Attól függ, egyáltalán nem biztos. Kifogsz egy leharcolt benzinest, a gatyád rámehet, mint egy megkímélt dízelesre. Nekem ráadásul most mindkettő van, semmivel se drágább a dízelesre a szervíz.

" Lassan a környezetvédelmi besorolások miatt kitiltják őket mindenhonnan"

Honnan? és mikor? Párizsból? Berlinből? Mennyit jársz arra? Nem kell a dízel hiszti. én München mellől nem aggódom, pedig bejárok oda... szóval, ahhoz még kell jó pár év... amúgy meg a régi benzineseket is kitiltják...

2018. febr. 12. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:

"Kifogsz egy leharcolt benzinest, a gatyád rámehet, mint egy megkímélt dízelesre."

Ebben az árkategóriában 100 000 alatt kap komplett bontott motort :D

2018. febr. 12. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Úgy szeretem, amikor lepontozzák a válaszom a dízelhuszárok. :)

Tessék butus:

[link]

2018. febr. 13. 09:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Benzines
2018. febr. 13. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!