Lada vásárlásnál mire kell figyeljek?
Üdv! Szeretnék Ladát venni(nemcsak azért mert nincs "jobb" kocsira pénzem) hanem mert szeretem a Ladákat és a retro kocsikat. Zsiguliban, vagy kockaladában gondolkodom, nem kombiban. Ha sokkal több pénzem lenne akkor egy jó állapotút vennék(nyilván nem gyári állapotút napi használatra).
Szeretek bütykölni, van is tapasztalatom, ha nem is sok... De nem áll tőlem távol a könyékig olajos kéz. :D
Tehát az előbbiek ismeretében, nem kérek lebeszélő szövegeket, "gyűjts jobbra" kommenteket. Van pénzem(ha nem is rengeteg, de az átíratásra +műszakira+alap alkatrészekre+kocsira megvan fixen). Max. 200 ezer a kocsira csak.
Az előzmények után kérdezném a lényeget. Mikre figyeljek vásárlásnál? Pl. hol szokott rohadni jellemzően a karosszéria? Illetve mikre kell még figyeljek? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Nyúlványok,ívek..ajtók..
Tulajdonképpen a legutolsó legördült is necces,hogy erősen felejtős.
Úgyhogy kitartást a projekthez!
A mienket küszöbnél és sárvédőívnél kell 5-6 évente lakatotlatatni.
A sárvédősarok akkor tipikus rozsdagóc, ha nem tettek újkorába a kocsiba kerékjárati dobot (a pontos nevét nem tudom, de ez akadályozza meg, hogy felhánnya a sarat).
Egyébként meg ajánlom a zsiguli.hu fórumot. Egész segítőkészek, nekem eddig minden problémámra tudtak adni legalább egy jó tippet, hogy hogyan menjek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!