Mire figyeljek használt FordKa vásárlásnál?
2008/8-as 1.3-as FordKa-t néztem ki, 180.000 km-t futott, egy 20 Ft-osnyi rozsdafolt van az egyik küszöbön, pár db kőfelverődés a motorháztetőn. Belseje, mintha új lenne, kopásnak, hadználatnak nyoma sincs. Minde 600 E Ft-ba kerül. Reális ez az ár? Mit érdemes megnézni rajta, mire kérdezzek rá? Ha nincs autószetelő idmerősöm, akit odavihetnék, akkor nagy a rizikó? Első autóm lenne, Budapest szélén és Dunakeszin használnám, heti kb 80-100 km-t. Mi a véleményetek? Esetleg B verziót is mondhattok, ha azt gondoljátok, hogy a Ka nem jó választás. Lényeg, hogy kicsi legyen, és max 7-800 E Ft.
Köszi 😊
csak a rohadásokat keresd. Ha nincs, csak az a folt, akkor nagy baj nem lehet.
Jó választás, nem lesz bajod vele.
Ha megvetted, az olajat azonnal cseréld fullszintetikusra. Tisztít, és biztosan ken.
Koszi a valaszokat, hasznosak!
Hogy mi a jo a kicsi kocsiban kedves első Valaszolo? Pl kics i az udvarunk is, a munkahelyem kornyeken irto nehez parkolni sokszor meg egy twingoval is, szoval ilyen praktikus szempontok vezerelnek. Hosszu utakra nem tervezek menni vele, a napi bevasarlast el tudom intezni, ahhoz sem kell hajo. Illetve ferfi sem vagyok, hogy bizonyos mereteimet egy nagy batár autóval kompenzáljam. 😂
Az a 20ft-os rozsdafolt a küszöbön érdekes lehet, lehet, ha egy erősebb valaki megnyomkodná, már beszakadna.
A küszöbök általában belülről rohadnak kifelé.
Sajnos a Fordok eléggé pudvásodnak.
Értem :)
Én egy régi nagy mercit vezetek de még azt is kicsinek érzem :(
Igen, hallottam, hogy hajlamosak rozsdasodasra, viszont tobb penzt nem tudok most raaldozni, es a hosszutavu tervem az, hogy kb 2-4 ev mulva lecserelnem egy ujabbra, szebbre. Holnap delutan egy 8 evest fogunk megnezni a ferjemmel 115.000 km-rel. Igy mar lesz osszehasonlitasi alapom pl a rozsdasodas szempontjabol.
Nagyon koszi Mindenkinek! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!