Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó motorszerelő Kecskeméten...

Jó motorszerelő Kecskeméten aki ért a simsonokhoz?

Figyelt kérdés
Már majd 1 éve nem indul Simson S51es motorom,próbáltam már mindent,ránézésre minden jó,de egyben mégsem működik,szóval jó szerelőt keresek Kecskeméten,aki gyorsan dolgozik.Az lenne a legjobb ha tapasztalatból írnátok pár jó szerelő.Köszi mindenkinek aki válaszol.
2010. jún. 7. 11:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A Vacsiköz végén van egy tutkó szerelő akit nagyon Istenítenek! Több részről hallottam már erről a szerelőről,de konkrétan én sem tudom hol van.

Nekem is meg kellene már keresni,mert rendetlenkedik a 210-es em.

2010. jún. 7. 22:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen tudom!Én is hozzá fogom vinni,csak sajnos ő még egy ideig nem ér rá és elég messze van mert én a városközpontban lakom,és tolnom kéne a motort.Úgyhogy gondoltam még 1 utolsó próbát megér:S
2010. jún. 7. 22:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem meg majdnem hetényből kellene eltolnom és? Csak 1x kell,mert visszafelé már rajta leszek ! ;)
2010. jún. 7. 22:15
 14/17 A kérdező kommentje:
Na ja csak rohadt meleg van:S És nem könnyű tolni,meg hát mégis jobban örülnék ha magamtól meg tudnám csinálni!
2010. jún. 8. 09:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Akkor nézd meg a gyertyapipát, a gyertykábel végéből (amit a pipába csavarsz), vágj le valamennyit, mert lehet ott van a hiba.A tirisztor vétele az utolsó legyen =)
2010. jún. 8. 15:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Üdvözlöm!Simsonovics Antall segédmotorkerékpár szerelő vagyok.Már láttam pár elhasználódott segédmotorkerékpárt, amiben nem volt vízlágyító!Az ön segédmotorkerékpárlyában van vízlágyító?!Na ugye hogy tirisztor?!Használjon ön is Kalgont, csak dobja be a tankba, rázza össze és segédmotorkerékpározzon boldogan, önfeledten segédmotorkeékpárlyával!
2010. jún. 10. 14:29
 17/17 Laccci92 válasza:
Peti a neve, nem csak Sámsont, hanem más motorokat is megszerel. Tel.: 06702009366 . Kecskemét
2018. febr. 6. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!