Lehetőleg motorszerelő írjon!?
Simson s 51 b van
Most lett felújítva (Teljes festés ,új karbi.kipuf,hátsóvillák vezetékezés MOTOR: szimeringek,csapágyak,újrafúrva,dugattyú,főtengely)
Amiket még szerelőnél (szervízbe) megszeretnék csináltatni
1.összeszereléskor elszakadt 1 hengerfej rögzítő csavar azt kicserélni és a többi 3 mat is
2.Beállítások :
-Alapjárat,kuplung,gyujtás,benzin ellátás
Az érdekelne ezt kb. mennyiböl lehetne kivitelezni???
1-2 óra + egy kis kreativitás. (a tőcsavarhoz)
Nem értem, miért kell elvinni szerelőhöz, mikor otthon is simán megoldhatóak.
a rögzítőcsavarhoz használy csapágyrögzítő ragasztót
az alapjárat kb. 3- 3,5 perces meló
kuplung talán igénybe vehet 40másodpercet ;)
benzin ellátást nemkell mert azt az alapjáratnál állítasz
gyújtás már 1 kicsit komolyabb de azis max negyed óra :P
ha durrog a motor de könnyen indul akk utógyújtásos ha pedig nehezen indul de megy akk előgyújtásos :)
"Egyébként ha egy Simsont szerelőhöz viszel, azt fogja hinni (jogosan), hogy rohadtul nem értesz a motorhoz és ott basz át ahol tud. Összegányolja az egészet téged meg jól lehúz pénzileg."
Felénk még laknak becsületes emberek. Egyébként miért csinálná meg rosszul a motort ha ért hozzá? csak azért mert a tulajdonosa nem tudja megjavítani??
Amikor még volt Simsonom eleinte szerelőhöz hordam ha vmi baja volt, tőle ellestem pár dolgot, később már én javítgattam. Végül beleuntam hogy állandóan csak a pénzt költöm rá de nem megy a motor úgy ahogy szeretném és eladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!