Régi suzuki swift vásárlásnál mire kell figyelni mit kell megnézni vásárlás előtt?
A legfontosabb, hogy a karosszéria alig, vagy egyáltalán ne legyen szétrohadva.(találni ilyent)Ha a kaszni rohad, az nagyon sokba fáj. Ha az hibátlan(sérülés, karambolmentes)akkor a többi hiba már a sufnituningba belefér.
Persze az sem lényegtelen, (ha találsz egy elfogadható járgányt)hogy a papírok rendben vannak-e? ha zavaros, vagy előre aláírta valaki az adásvételit, vagy túl sokan álldogálnak körülötte, és várják a pénzt, vagy bármi, akkor gyorsan húzz el, mert csak a baj lesz belőle. Törzskönyv, személyi, forgalmi, rendszám, alvázszám, motorszám stimmeljen.
A kilóméreróra tök mindegy mit mutat.
Nyugodtan vehetsz akár húsz éves szwiftet is, mert akad rohadásmentes is.Ha jó a kaszni, a többi már ujjgyakorlat.
A papírok stimmeljenek az alváz, és motorszámmal, valamint a tulajtól vedd, ne komálóstól.
# 3
Akkor adjál rá pénzt ha ekkora arcod van!
Nekem 20 éves Swiftek van. 5 éve vettük, sokat hajtom.
A kasztnira figyelj, főleg a küszöbök (apósom karosszériás, így nekem egyszerű). Az alkatrészek potom pénzért kaphatóak hozzá. (a kormánnyal nekem semmi bajom)
A papírok legyenek rendben, tulajtól vedd.
Kb Ennyi.
Istenem, megint megjelent egy irigy senki nyomorult kommentelo, aki itt eli ki magat, mert nincs normalis parkapcsolata, elete. Probald ertelmezni a kerdest. Nem azt kerezte, hogy milyen autot vegyen, hanem egy kiszimelt autot keredezett meg, mire figyeljen a megvasarlasnal.
Azert az sem igaz, hogy azert vesznek emberek ilyen autot mert erre van penzuk. Nekem peldaul azert van regebbi auto, mert nekem az jon be.
A normalis valaszolok leirtak mire figyelj oda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!