Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pályamatrica nélkül minden...

Pályamatrica nélkül minden útra egy-egy büntetés?

Figyelt kérdés

Lejárt jan.31-gyel ugye minden megyei matrica és csak ma jutott eszembe.... és majdnem minden nap 1-1 oda-vissza úton voltam azóta a pályán... :(

Számíthatok vajon 10*15e Ft büntetésre?!! :@

2018. febr. 6. 13:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyébként ha lefényképez a traffipax és ki tudják küldeni a csekket, akkor nem értem, hogy miért nem lehet ugyanezt megcsinálni az autópályadíjjal is. Úgy értem, nem büntetésként, hanem hogy ha rámentél a pályára és látott a kamera, akkor utána küldenék az autópálya használatért kiszabott díjat, amit be lehetne fizetni. Persze attól még működhetne a mostani rendszer is, mert azért csak kényelmesebb mobilon megvenni a matricát két gombnyomással.
2018. febr. 8. 08:57
 12/16 A kérdező kommentje:

Jan. 31. a matrica érvényességének vége rajta szereplő infók alapján és nem dec. 31. egy hónap türelmi idővel.

De értem mire gondolhattál, viszont ha akkor is eszembe jutott volna, megvettem volna. Most is csak úgy jutott eszembe, hogy betegen otthon feküdtem és nem kötötte le a figyelmem a két gyerek vagy a munka vagy a tanulnivaló vagy a házimunka vagy..... ami tudom 'szocpro de emberből vagyok én is... vagyis fizethetek majd sokat...

De igen, lehetőségem lett volna megvenni csak agyamban kellett volna már csak erre a "sűrűn ismétlődő" kötelezettségre is egy kis hely...

Most már beírtam előre jövőre naptárba 3x is...

Még egyszer köszönöm szépen a válaszokat!!

2018. febr. 9. 08:27
 13/16 anonim ***** válasza:
NÚSZ ügyfélszolgálaton voltál bent?
2018. febr. 9. 19:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Valóban január 31, de ez olyan mint volt a BKV havi bérleténél. X hónapra volt érvényes, de következő hónap ötödikéig még elfogadták.
2018. febr. 9. 22:11
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem voltam még ügyfélszolgálaton, majd mikor ténylegesen is megjönnek a büntetések, akkor bemegyek.

Igen, valójában tudom, hogy naptári évre szólna elvileg és 'asszem mintha így is indult volna eredetileg és csak később lett jan.31... Bár lehet rosszul emlékszem, de nem is annyira lényeg ez. Lényeg, hogy határidő van és azt jogosan kérhetik számon...

2018. febr. 12. 01:21
 16/16 A kérdező kommentje:

Fejlemények:

Egy hete kezdtem el kapni a büntetéseket, 4 lett belőle, amiből kettőt be kellett fizetni, többit elengedték kérelemre.

Tanulópénz volt az biztos.... :/

2018. ápr. 7. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!