Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a helyzet ezzel az osztrák...

Mi a helyzet ezzel az osztrák közúti ellenőrzés?

Figyelt kérdés
Tényleg nagyon elkezdték szivatni az osztrákok a népet az utakon, vagy csak alaptalan pánikkeltés?

2018. jan. 31. 00:37
 1/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
56%

Az esetek nagy részében, ha valakit valamiért (jogosan!) megbüntetnek a rendőrök (akár itthon, akár máshol), akkor nincs annyi gerinc az emberben, hogy bevállalja, hogy szabálytalan volt, esetleg eleve a "miaf..takarsztek.cs.g" felkiáltással száll ki az autóból egy igazoltatásnál. Aztán persze ezt a vélt sértést azonnal posztolni kell facebookon, amit aztán megosztanak, így lesz belőle a hír, hogy a rendőrök ilyenek meg olyanok, meg úristenrászálltak valamire. Nos ez az esetek nagy részében csak alaptalan vádaskodás. Eddig a legjobb az volt, amikor az terjedt el, hogy mindenkit megállítanak és büntetnek az izzókészlet hiánya miatt már azután, hogy kivették azt a kötelező felszereltség közül.

Persze nyilván most majd jönnek a fent leírt szent emberek, akik soha, még 0,2km/h-val sem lépték túl a sebességhatárt, sőt még az autóba szállás előtt bekötik magukat.

Szóval én simán el tudom képzelni, hogy valakit tényleg megbüntettek valamiért "osztrákiában", és ebből lett az "úristenmindenmagyartbüntetnek", merthát a környéken ő volt az egyetlen, tehát végülis 100% volt a büntetett magyarok aránya egységsugarú körben.

2018. jan. 31. 06:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Én 17 éve járom Európa útjait kamionnal, szerintem már láttam ezt - azt.

Az esetek túlnyomó többségében ok nélkül nem szoktak .asztatni, amilyen az adjon isten - olyan a fogadj isten. Sok sofőr, ha megállítják, azzal kezdi, hogy elküldi az anyjába a szervet, mert az úgysem tud magyarul. Nem vicc, ez nagyon sokszor így van.

Nekem már millió ellenőrzésem volt az évek alatt sok országban. Ha a labancnak, németnek (a német messze toleránsabb) szépen köszönsz, ne adj' isten tudsz is németül valamit, és hellyel - közzel a kocsi, papírok rendben, akkor nem szoktak szívózni.

Rengeteg román, bolgár, kelet - európai furgon, tréler van az utakon és velük tele a töke a labancnak - nem egészen ok nélkül - ezekre nagyon utaznak.

Ettől függetlenül kifoghatsz egy náci barmot, aki előző nap összeveszett az asszonnyal, és reggel úgy kelt fel: "ma megbüntetem az összes magyar autóst", akkor peched van, azzal sokat nem tehetsz, fog találni valamit, vagy ha nem mást nem, az idődet elveheti a hosszas vegzatúrával.

Ezek ilyen országok, átestek a ló túlsó oldalára a nagy szabadságban. Legrosszabb Svájc, az tényleg veszélyes.

2018. jan. 31. 08:19
 3/5 D. Brasco ***** válasza:
0%
Engem az erdeklne hogy a kerdezo honnan lett informalva erről hogy az osztrák most mindenkit szivat?!Hogy van tenylegesen valami alapja vagy a csak a szokásos egyszer láttam olyat aki azt hallotta hogy valaki azt olvasta........
2018. jan. 31. 08:41
 4/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
D.Brasco: pár napja kering erről egy facebookos megosztás. És tudod: ha a facebookon megírják, az már igaz.
2018. jan. 31. 08:44
 5/5 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=gzwHND7LheQ&t=377s

Ja igen, itt van pl ez a videó, a napokban jelent meg. Én is sokat járok ki, régebben kétes állapotú járművekkel is voltam, de soha ki sem szedtek. Kb. 2 hete nem voltam Ausztriában, ezért kérdezem, hogy igaz amit itt beszélnek? Hogy láthatatlan szélvédő sérülés miatt ugrik a rendszám, és hasonlók?

2018. jan. 31. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!