Pályamatrica nélkül minden útra egy-egy büntetés?
Lejárt jan.31-gyel ugye minden megyei matrica és csak ma jutott eszembe.... és majdnem minden nap 1-1 oda-vissza úton voltam azóta a pályán... :(
Számíthatok vajon 10*15e Ft büntetésre?!! :@
Mármint ami bennem van most...
Köszi a választ!
Méltányosságból nem engednek el pótdíjfizetést semmilyen címen.
Ebben az évben jelentős változás történt ezen a téren.
Van hatvan perc türelmi idő, ami a felhajtástól kezdődik.
Ha valaki elfelejtette megvenni, vagy véletlenül kavart fel, az pótlólag megteheti (Sokan azt gondolják, ha 60 percen belül lemegy, akkor nem kell perkálni).
Sajnos esetedben ez nem megoldás.
A fenti változás célja az, hogy a fizetni kész autósokat ne pódíjazzák. Ha megvan a hajlandóság, akkor ne azonnal a magass összegű csekk jöjjön.
Erre apelálva próbálkozz meg. Hiszen te szeretnél fizetni, csak nem volt eszedben.
Sok esélyt nem látok rá, de járj sikerrel!
Igen, hajlandóság lett volna csak annyira meg lehet szokni egy év alatt azt, van matrica, hogy be sem ugrik. Most meg még hírekben sem hallottam, pedig korábban volt, hogy említették és egyből meg is vettem.
Ahogy most is megvettem már, de azért még reménykedem.
Azt tudjátok még esetleg, hogy mennyi idő alatt küldik ki ha van büntetés? Vagyis meddig idegeskedhetek, hogy mennyi büntetés jön?
ismerősömnek 2 nap volt oda vissza, 4xes büntit kellett fizetnie
amúgy tele volt vele a tv, rádió, net, újság, én pl. 2 külön viszonteladótól is kaptam emailes figyelmeztetést
"Fantasztikus"......
Más sem hiányzott, de részemről tényleg nem hallottam napokban róla, bár biztosan igazad lehet, hogy mondták.
Köszönöm az infókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!