Hány pólusú visszapillantótükröt vegyek?
Figyelt kérdés
Kinéztem webshopon elektromos, fűthető visszapillantó tükröt (nem gyári, m3 stílusú), viszont 3 vagy 4 pólusúból lehet választani. Az én 4-es golfomban 2 vezeték megy a tükörlap fűtésébe és 3 vékonyabb vezeték az elektronikus mozgatóhoz. Ez így lenne három pólus, hogy a vékony vezetékek egynek számítanak?2018. febr. 6. 11:28
1/4 anonim válasza:
Lecserélnéd egy 4-es Golf gyári visszapillantó tükreit? :(
A pólusszámban nem tudok segíteni, de feltétlen tartsd meg az eredeti tükröket, hogy ha majd elvennék a forgalmidat, ne kelljen bontottat keresned gyáriból.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem gyári tükrökkel vettem, m3 stílusú tükrök vannak rajta, pontosabban már csak egy, a balost letörte valaki, azt akarom pótolni. Köszi a választ!
2018. febr. 6. 12:58
3/4 A kérdező kommentje:
Változott a terv, keresek rá gyárit :D:D
2018. febr. 6. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!