Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 4 pólusú NEM NGK...

Milyen 4 pólusú NEM NGK gyújtógyertyát tehetek C16NZ motoros autómba a benne lévő WR7DC gyertya helyére DENSO vagy más jobb márkák típusválasztékából?

Figyelt kérdés
Köszönöm szépen a segítő szándékú hozzászólásokat.

2018. jan. 11. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Bosch az jó márka, de felesleges a négy polusú
2018. jan. 11. 11:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, én is azt hittem, hogy a négykörmöstől táltos paripa lesz. Nos nem.

Most egykörmös iridiumos van benne 105 ezres garanciával.

és NGK.

szerintem az iridium talán jobb.

2018. jan. 11. 13:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Brisk.

Igaz, négy elektródás nincs, csak hat.

DR17SXC

2018. jan. 11. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a márkával volt gond, hanem nem bele való gyertyát tettél bele. Az NGK kiváló gyártó, de ebbe a motorba csak egy és két pólusú gyertyát ajánlanak:BKR5EK, BKR5EIX (iridium), V-line6/V-line 23 (évjárattól függően).

Nem a négy pólustól lesz jó egy gyertya, hanem attól, hogy az autódba való.

2018. jan. 11. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak a Bosch gyárt 4 pólusú gyertyát, Bárdi oldalán kikeresheted, neked melyik kell.

Nem lesz táltos paripa... A Fordom másképp látja, sebaj. Tedd csak bele, próbáld ki. Nekem jobb lett tőle.

2018. jan. 11. 20:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Én kizárólag azért szeretném, hogy hajszál pontosan mindig legyen szikra amikor kell, és egy pólus ugye több hibát rejthet szikra leadáskor mint kettő, feltételezve, hogy a gyújtás minden egyéb más eleme tökéletes állapotban van és jól működik. Tehát ennek fényében érdekelne, hogy milyen több pólusú gyertyával érdemes helyettesíteni a C16NZ motorban lévő WR7DC gyári gyertyákat. Köszönöm szépen!
2018. jan. 14. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Értem, a gondolkodásod, csak nincs valós alapja. Ha időben cseréled a gyertyákat, akkor mindig lesz szikra. Ellenkező esetben az egy pólusú gyertyákkal szerelt autókon kihagynának a hengerek. Semmi szükség rá, a több nem mindig jobb. Az a lényeg, hogy a bele való gyertya kerüljön bele, és időben cserélve legyen.
2018. jan. 14. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!