Megéri a Voklkswagen Golf III?
Én már nem vennék 3-as golfot. A legfiatalabb darabok is 21 évesek, eljárt felettük az idő.
Emellett tipikus "hülyegyerek-autó", tehát nehéz lesz megkímélt darabot találni.
Minap a parkolóban egy 4-es golfot láttam, szrrá rohadt küszöbökkel.
Szerencsétlen haveromnak ajánlottam tavaly 3-as golfot, én sem ismertem őket, vett egy olyat, aminek mindkét oldalon meg volt rogyva a küszöb emelések után.
Vagyis már a belső küszöb is szanaszét van rohadva.
Nálam a vw örökre leszerepelt emiatt, sokkal jobban rohadnak még az opelnál is.
Amelyik nem rohad, az meg szét van hajtva.
Nagyon nagy mázli kell ahhoz, hogy egy épkézláb darabot kifogj belőle.
már megint általánosítasz
nem, nincs széthajtva amelyik nem rohad
örülnél ha az autód olyan állapotban lenne, mint a 22 éves golfom
nyilván azért nem mindegy, milyen motorral volt szerelve az a golf 3, régóta csakis dízeleket veszek, amikben a legigénytelenebb motorok vannak, na azoknak a kasznija kb egy darab vasoxid.
Komám egy szívódé 3-as golfot vett, remélhetőleg csak egy küszöbcserénél megáll a dolog, de úgy láttam alulról a bölcsője is eléggé rendesen odavan.
Ha már egy turbó rá van aggatva, már nem megy annyit az ótó, fél életét fix, hogy garázsban tölti, tulaj meg kénytelen buszozni. Na ennyivel később pudvásodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!