Az STOP tábla szerintetek nem feleslwges?
Ott az elsőbbségadas kotelezo tábla.
Szerintem felesleges. Ha az ember úgy itéli meg a háromszögnél is megáll akinek meg van jogsija és belatható úgysem áll meg.
Akkor felesleges végső szinten, nem?
Hangsúlyozom, úgyis a sofőr dönti el, hogy megáll vagy sem, teljesen felesleges, mert normális ember felméri a helyzetet, aki meg nem azt nem fogja èrdekel eppen melyik tabla van kint.
Az alapján mész hogy mennyire látsz be, a két tábla ugyan azt jelenti.
Szerintem szőrszállhasogatas.
Lehetnmondani h a kresz így kredz úgy, mert èn vagyok a hülye miben igazam van. Minap a szemem láttára húztak meg valakit mert egy teljesen belatható kereszteződesben csak lépesre lassított nem állt meg..
Tök fölösleges a "Kötelező haladási irány" tábla, úgyis tudod merre lehet menni. Tök fölösleges a jobbra tartás, a hülyék úgyis belsőben mennek. Tök fölösleges a záróvonal, úgyis mindenki megáll ott. Tök fölösleges a "Megállni tilos" tábla, úgyis megállok ott. Tök fölösleges a mozgássérült parkoló, úgyis beállok oda. Tök fölösleges a parkolóban vonalakat húzni, úgyis rá fogok állni a vonalra. Tök fölösleges a sebességkorlátozás, úgyis megszegem. Tök felesleges a KRESZ, úgyis megszegem.
Lebontva tehát a KRESZ-nek semmi értelme. Kérdező, felnyitottad a szemem!
"Tök fölösleges a záróvonal, úgyis mindenki megáll ott."
Úgyis áthajtok rajta*
Már a következő mondat volt a fejemben :D
Kettes-hármas, figyelj. Tudtam hogy lesz egy kötekedő, de próbáld màr értelmezni, ne csak a szidó, hülyevagy szöveget leírni.
Négyes, igazad lehet, erre nem gondoltam.
Debhangsúlyozom, főleg a kettes félének. A tábla lényege ugyan az, de rajtad múlik hogy adsz elsőbbséget, mindegy h lépesre lassítasz v megállsz, aki lépesre lassitásnál nem tud szetnèzni annak jogositványt se adnak.
A sofőrök 95%a nem tesz külöbséget a ket tabla kozt.
Haromszognel is megallsz ha a helyzet koveteli, es kettesben befordul stopna, ha belatod.
Ketteshármas vagyok.
Kezdjük ott, hogy nem kötözködtem. Viszont te személyeskedsz egyből, amikor valaki nem a te álláspontodon van.
Csak hangsúlyozni akartam, hogy egy-egy szabály önmagában SEMMIT NEM ÉR. Ezeknek a megfelelő kialakítása, összefűzése (népies nevén KRESZ) biztosítja a biztonságos és gyors közlekedést a mai világban. Mondjuk IQ nélkül nehéz átlátni a sorok közt.
Nem felesleges, ráadásul az egyik autómban nem is szinkronizált még az 1-es fokozat :))
És a normális ember nem jelenti azt, hogy természetfeletti képességei vannak. Tehát mikor beláthatatlan útkereszteződésbe érsz, onnan a normális ember sem fog kilátni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!