Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az STOP tábla szerintetek nem...

Az STOP tábla szerintetek nem feleslwges?

Figyelt kérdés

Ott az elsőbbségadas kotelezo tábla.

Szerintem felesleges. Ha az ember úgy itéli meg a háromszögnél is megáll akinek meg van jogsija és belatható úgysem áll meg.

Akkor felesleges végső szinten, nem?

Hangsúlyozom, úgyis a sofőr dönti el, hogy megáll vagy sem, teljesen felesleges, mert normális ember felméri a helyzetet, aki meg nem azt nem fogja èrdekel eppen melyik tabla van kint.

2018. febr. 3. 16:13
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Az alapján mész hogy mennyire látsz be, a két tábla ugyan azt jelenti.

Szerintem szőrszállhasogatas.

Lehetnmondani h a kresz így kredz úgy, mert èn vagyok a hülye miben igazam van. Minap a szemem láttára húztak meg valakit mert egy teljesen belatható kereszteződesben csak lépesre lassított nem állt meg..

2018. febr. 3. 16:15
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Tök fölösleges a "Kötelező haladási irány" tábla, úgyis tudod merre lehet menni. Tök fölösleges a jobbra tartás, a hülyék úgyis belsőben mennek. Tök fölösleges a záróvonal, úgyis mindenki megáll ott. Tök fölösleges a "Megállni tilos" tábla, úgyis megállok ott. Tök fölösleges a mozgássérült parkoló, úgyis beállok oda. Tök fölösleges a parkolóban vonalakat húzni, úgyis rá fogok állni a vonalra. Tök fölösleges a sebességkorlátozás, úgyis megszegem. Tök felesleges a KRESZ, úgyis megszegem.

Lebontva tehát a KRESZ-nek semmi értelme. Kérdező, felnyitottad a szemem!

2018. febr. 3. 16:22
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

"Tök fölösleges a záróvonal, úgyis mindenki megáll ott."

Úgyis áthajtok rajta*

Már a következő mondat volt a fejemben :D

2018. febr. 3. 16:22
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
A STOP tábla szerintem azért kell, hogy jelezzék vele, hogy az adott kereszteződés fokozottan veszélyes, így nem elég csak gyorsan oldalra nézni aztán már menni is, hanem igen is meg kell állni, és rendesen körülnézni. Megjegyzem, én sem állok meg minden egyes STOP táblánál, főleg a már jól ismert szakaszokon, belátható helyeken.
2018. febr. 3. 16:23
 5/14 A kérdező kommentje:

Kettes-hármas, figyelj. Tudtam hogy lesz egy kötekedő, de próbáld màr értelmezni, ne csak a szidó, hülyevagy szöveget leírni.

Négyes, igazad lehet, erre nem gondoltam.

Debhangsúlyozom, főleg a kettes félének. A tábla lényege ugyan az, de rajtad múlik hogy adsz elsőbbséget, mindegy h lépesre lassítasz v megállsz, aki lépesre lassitásnál nem tud szetnèzni annak jogositványt se adnak.

A sofőrök 95%a nem tesz külöbséget a ket tabla kozt.

Haromszognel is megallsz ha a helyzet koveteli, es kettesben befordul stopna, ha belatod.

2018. febr. 3. 16:28
 6/14 Vortrex ***** válasza:
62%
Feltaláltad a spanyolviaszt
2018. febr. 3. 16:33
 7/14 D. Brasco ***** válasza:
59%
Az ilyen kerdes felesleges meg az utana valo okoskodás iq-zás vergődés meg személyeskedés!
2018. febr. 3. 17:11
 8/14 anonim ***** válasza:
82%

Ketteshármas vagyok.

Kezdjük ott, hogy nem kötözködtem. Viszont te személyeskedsz egyből, amikor valaki nem a te álláspontodon van.

Csak hangsúlyozni akartam, hogy egy-egy szabály önmagában SEMMIT NEM ÉR. Ezeknek a megfelelő kialakítása, összefűzése (népies nevén KRESZ) biztosítja a biztonságos és gyors közlekedést a mai világban. Mondjuk IQ nélkül nehéz átlátni a sorok közt.

2018. febr. 3. 17:15
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem felesleges, ráadásul az egyik autómban nem is szinkronizált még az 1-es fokozat :))

És a normális ember nem jelenti azt, hogy természetfeletti képességei vannak. Tehát mikor beláthatatlan útkereszteződésbe érsz, onnan a normális ember sem fog kilátni...

2018. febr. 3. 17:45
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Általánosságban nem felesleges, de tény hogy rengeteg olyan helyre kirakják, ahol nem lenne indokolt.
2018. febr. 3. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!