Stop tábla és nem szinkronizált egyes fok?
A stop tábla lényege hogy egyesben gurulj.
Vagyis azèrt kell megállni hogy egyesbe tudj váltani?
Gondolok én itt azokra az időkre mikor nem volt szinkronizálva az egyes fokozat.
Ezèrt hozták létre a stop táblá, hogy visszakeljen váltani egyesbe, amit csak àllva vagy duplakuplungal tudsz?
"A stop tábla lényege hogy egyesben gurulj."
Meglepetve olvasom.
"A stop tábla lényege hogy egyesben gurulj."
'ppádfaccát :D
A stoptábla a magyar kreszben " Állj, elsőbbségadás kötelező!" néven szerepel - a többiben is.
Ugye nincs jogsid? :D
De van.
De nem értem. Végső celja hogy úgy adj elsobbseget hogy egyesbe kerul az auto.
Nem erted a gondolatmenetem
Nem, nem ez a célja.
Egy fokozatmentes váltós autóval vagy egy lovaskocsival is meg kell állni a stop táblánál.
Az a lényege a stop táblának, hogy a védett úton haladókat ne téveszd meg a sebességeddel, továbbá, hogy biztosan meggyőzödj róla, hogy szabad az út.
" A stop tábla lényege hogy egyesben gurulj. "
Megint változott a kresz?
Nem.
Arra probálok kilyukadni, hogy a stop táblánál azért kell megállni elsőbbségadasnál hogy egyesbe valtva lassan gurlj elorebb es egyesben kanyarodj adott esetben. Nagyobb nyomatek miatt 2 mp alatt 40nel mesz ha baj lenne pl.
No most regen h egyesbe kapcsolj negkellett allni hogy egyest tudj kapcsolni, de mostmar szinkrobizalt az egyes 200 meterre belathato utkeresztezodesben ott a stop tabla, ertelmeteln, lassitja a forgalmat. (Eger-gyongyos utvonalon karacsondnal is ilye va)
Senki sem tartja be azon korulmeny kozt, ahol belathato. Ha meg sima tabla van, akkor megallsz ugyis ha nem latod be.
Szoval olyan mindegy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!