Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyakran miért hasonlítanak...

Gyakran miért hasonlítanak prémiummárkás autót, tömegmárkához?

Figyelt kérdés

Sőt, gyakran "versenyeztetik" is őket.

Tömegmárkát csak tömegmárkával lehet igazán összehasonlítani.

Ezen a fórumon is előfordul,hogy van olyan,aki szerint a Toyota jobb, mint a BMW.

Ameddig nem próbáltam BMW-t, nem ültem Audiban,én sem érettem, hogy mitől drágábbak annyival.

Üljünk át Avensisből, 3-as BMW-be.

Zongorázni lehet a különbségeken.A BMW-nél nagyon magas az anyagminőség,kidolgozottak a részletek, illetve erős motorok választhatók hozzá.

De, kényelemben is a BMW viszi a pálmát.

2018. febr. 1. 21:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%
És fenntartási költségben?
2018. febr. 1. 21:14
 2/19 crudy ***** válasza:
73%
Vételár?
2018. febr. 1. 21:16
 3/19 A kérdező kommentje:

1#

Egy olyan autó, ami bizony olyan extrákkal rendelkezik, mint egy BMW, bizony törődni kell.Nem elégszik meg egy olajcserével.

2#

Ami jobb, az mindig drágább.

2018. febr. 1. 21:20
 4/19 anonim ***** válasza:
90%

Te mar eldontotted, hogy a BMW a jobb. Ennyi, haladjunk tovabb, nincs itt semmi latnivalo.

Amugy nezz meg egy 10 eves 'premium' BMW-t, add ossze a szerviz- es benzinkoltseget, az eladaskor varhato (a vetelar es a hasznalt auto ara kozotti szakadek miatti) veszteseget, es hasonlitsd ossze egy Avensis koltsegeivel. Majd akkor rajossz...

2018. febr. 1. 21:23
 5/19 anonim ***** válasza:
70%

A kérdésre neked kell tudni a választ kérdező.

Miért magasztalod a BMW-t a Toyotával szemben?

A Toyota is gyárt prémium kategóriás autókat, a Lexus nem

Avensis

2018. febr. 1. 21:28
 6/19 A kérdező kommentje:

Kedves 4!

Prémiumautóról beszélünk.Ezeket a jobbmódú embereknek találták ki.

Az átlagnak ott az Avensis.

Nem én döntöttem el, hogy jobb a BMW, de, mivel prémium ezért jobb, mint egy nem prémiumautó.

Ha arról vitatkoznánk, hogy a Toyota vagy a Skoda jobb, az egészen más lenne, teljes szubjektivitással, mivel egy mezőnyben játszik a két márka.

A BMW viszont más mezőnyben játszik.

Mi a jobb?2000 forintos New Yorkeres póló vagy egy Hugo Boss?

Utóbbi prémiumtermék, előbbi tömeg.

Nyilvánvaló,hogy a prémiumtermék jobb, mint a tömegtermék.

2018. febr. 1. 21:30
 7/19 A kérdező kommentje:

5#

A kérdés nem erről szól.

Hanem arról,hogy miért hasonlítanak egyesek tömegmárkát prémiumhoz.

A Lexus prémiumtermék igen.Viszont, nem Lexussal szokták összehasonlítani, a német prémiumgyártókat,hanem egy Toyotával.

2018. febr. 1. 21:31
 8/19 anonim ***** válasza:
61%
Toyotát azért nem kéne alábecsülni.Supra például simán lenyomja bármelyik 3-as utcai bmw-t. Talán az m3 lenne méltó ellenfele.
2018. febr. 1. 21:41
 9/19 anonim ***** válasza:
53%
Miért ne lehetne két autót összehasonlítani? BMW vs Toyota? Van, amiben a BMW jobb, van, amiben a Toyota. Mindenki eldöntheti, hogy a saját szempontjainak melyik felel meg.
2018. febr. 1. 21:42
 10/19 anonim ***** válasza:
60%
Én ültem pár BMW-ben, Audiban és a mai napig nem értem, hogy miért annyival drágábbak....
2018. febr. 1. 21:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!