Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megfigyeltem hogy kamionok a...

Megfigyeltem hogy kamionok a korforgalomba amikor bemennek BALRA indexelnek, ezt miert csinaljak?

Figyelt kérdés
2018. febr. 1. 21:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Párszázezer kilóméter és elég heves fiatalkor után (mindenkit előzgettem meg mindig kapkodtam) rájöttem, hogy ez a kereszteződésből kiugrálás, meg ide még talán beférek (vagy nem) mentalitás nem vezet sehova. Vagyis de, vezet, a balesethez.
2018. febr. 2. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Hogy en ne tudnam? lol... tobb eve kamionozok..

A kiugrast most epp szemelyautora ertettem, de ha kamionnal nem tudok kijonni se mert mire megindulhatnek mar ott van valaki, megunom es kijovok, majd lefekez a kocsi, elvegre korforgalomban lassan megy mindenki amugy is. Es altalaban senki sem dudal, mert vagy lefekez vagy csak lassit es kesz, ez nem balesetveszelyes. De ha te olyan birkaturelmu vagy alljal csak percegik a korforgalomban, angliaban biztos orulni fog a ceged ha azert kesel el mert minden korforgalomban te jofiukent kivarod a sorod mindenhol :)

2018. febr. 3. 22:49
 13/15 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. a kérdés a körforgalomba behajtásról szólt. vagy értettem félre. amúgy azt sem értem, miért nem a kihajtásnál indexel. egy dolgot tudok elképzelni, ami reális lehet. A kétsávos körforgalomban a kamion nem megy a belsőbe, ahová kéne. ha ilyenkor több kihajtási lehetőség mellett elmegy, akkor indexel, hogy ne vágjanak elé. Ezt érteném.
2018. febr. 3. 23:32
 14/15 Beviz Elek ***** válasza:

Szerintem a kérdés szempontjából teljesen mindegy hogy meddig vagyok türelmes és mikor jön el az hogy ha kell sávonként betolom a kamiont, mint ahogy az is hogy mennyire tempósan haladok. Az viszont biztos hogy nagy segítség ha más is tudja mit csinálok illetve ha én is tudom hogy más mit csinál.

Mint már írtam, sokkal könnyebb bemenni ha tudod hol jönnek ki a többiek. A másik fele hogy rólam is tudják mit fogok csinálni amikor épp 2 sávban terpeszedek. Sokáig én is azt gondoltam hogy felesleges, de valóban hasznos még személyautóval is (főleg ha tolom neki)

2018. febr. 4. 01:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Több sávosnál szoktam minidg. Miért? Mert vannak körfogalmak, ahol nem lehet ugy befordulni, hogy egy sávon belül maradjon, tehát át kell húzzam a masik sávba, ezért indexelni kell, na meg hogy a bamba autosnak valahogy jelezzem, hogy ha lehet ne jöjjön be mellém....

De ez nem soha jön össze...

2018. febr. 4. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!