SEGÍÍÍÍTSÉÉÉÉG! Hogy oldjam meg? Na erre találjon valaki megoldást! Azelőtt emelem a kalapom!
Figyelt kérdés
Skoda Fabia csomagtartójába bezártam az autó kulcsát, a pótkulcs pedig otthon van. (1 órára innen, ahol most vagyok, a lakásban pedig senki sincs). A lakáskulcs viszont az autó ajtajában van.
Most mit csináljak??
Próbáltuk az ajtót felveszíteni... a tető behorpadt, de meg sem mozdult az ajtó.
A csomagtartóba lehetetlen bejutni.
2010. jún. 6. 18:33
2/8 anonim válasza:
KEress a közelben egy autószerelöt, nekik vannak módszereik.
3/8 A kérdező kommentje:
Az abalakot még nem akarjuk, hátha van még valami megoldás, mert az elég nagy kár lenne....
Egy jópár autószerelő van itt a családban, de sajnos nekik sincs ötletük. :(
SÜRGŐS LENNE TÉNYLEG, mert most itt állunk tehetetlenül!!!
KÉRLEK ÍRJATOK MÉG!!!!!!
2010. jún. 6. 18:42
4/8 anonim válasza:
az ajtót egy kicsit! kifeszíteni, és egy vékony, de erős dróttal kinyitni az ajtót (felhúzod a zárnak a pöckét)
5/8 A kérdező kommentje:
Ugyanezt próbáljuk utolsó, de egyelőre még sikertelenül... Egyszer már majdnem sikerült, de akkor meg a drót egyenesedett ki... Most ezzel próbálkozunk.
2010. jún. 6. 18:57
6/8 A kérdező kommentje:
Sikerült a lakáskulcsot kirángatni dróttal az ajtóból a kis résen, úgyhogy most irány haza. :)
Köszi az ötleteket!
2010. jún. 6. 19:05
7/8 anonim válasza:
Szerezni kell egy ugyanolyan autókulcsot, mint az eredeti, ezt általában a márkakereskedés adja ki pótdíjért, de most vasárnap van, nincs nyitva semmi, mert nem hiszem, hogy egy másik ugyanolyan kocsi kulcsa jó lenne, hiszen mindegyik egyedi számozású, recézésű.
8/8 anonim válasza:
Egyébként ilyen esetben hívd fel az assistans-t (nem tudom jól írtam e) és ők kimennek hozzád! Csak annyi, hogy ki kell őket fizetni... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!