Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Durván megszívattak. Majd 150...

Durván megszívattak. Majd 150 ezret buktam. Valaki tud megoldást a problémámra? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Nagyon csúnyán megszívtam az előző motorommal amit vettem aránylag olcsón jutottam hozzá egy suzuki dr 125 öshöz (cross)ami nagyon szépen duruzsolt alig volt hangja.Le is rendeltem hozzá a körmös gumikat mivel csak kopott aszfaltgumi volt rajta az meg sárba nem igazán gyerebe.

Erre talán ha használtam 3-4 napig és kezdtem egy egyszerű olajcserével.Az olajcsere után durva kopogó hang jött elő a motorból.Miután rögtön el is vittem egy szerelőhőz és mint kiderült durván belebarmoltak a motorba és eddig azért nem volt hangja mert sűrűbb olajat raktak bele hogy csendes legyen a motor.Most hogy müködőképes legyen ugy hengerfej kéne rá ami nem túl olcsó kéne bele egy új főtengely meg még sok más.Utánnakérdezősködtem hogy ezek menníibe kerülnének de annyit meg nem ér az egész motor.Ha esetleg tud valaki segíteni nekem hogy találjak egy komplett blokkot hozzá amiben minden müködőképes akkor azt nagyon megköszönném.Egy link is elég lenne.szal suzuki dr 125 ös ről lenne szó aki elfelejtette volna.Én sokat böngésztem a netet miatta de nem jutottam semmire.Hátha ti okosabbak vagytok és tudtk nekem segíteni.

Előre is köszönöm minden válaszolónak a segítségét.

2010. máj. 2. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
miert nem kered vissza az arat? ... ez csalas! el kellett volna mondjak, hogy hibas a motor!
2010. máj. 2. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:

hú.. elég keményen használhatták akkor a gépet... csak mert nekem is volt ilyenem, és akkoriban még nem nagyon érdekelt a motorkarbantartás, és bírta nagyon...pöpec gép volt

amúgy meg sajnállak, de nem tudok segíteni

2010. máj. 2. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Kérd vissza az árát és ha nem adja vissza akkor jelentsd fel mert ez csalás, eltitkolta hogy rossz a motor.

Ha nem adja vissza az árát akkor egyezzetek meg hogy a javítás költségének a felét ő állja.

Én is egyszer nagyon megszívtam, vettem egy motort ami viszonylag reális áron volt, hamar kiderült hogy a blokkja egy rakás szar, az szó szerint szét volt barmolva, heggesztve, ütögetve. Nem is ment olyan jól, a váltó is elkezdett szarakodni, dobálta ki a sebességeket.

Végül is nem jelentettem fel az ürgét mert az egész motor nem ért 100ezret se. A javíttatás nagyon sokba került és még annyiért se tudtam eladni mint amennyiért vettem. öszvissz 80-100ezret buktam egy alig 70 ezerért vett motoron.

2010. máj. 3. 07:57
 4/5 anonim válasza:

Hát jah elég gerinctelen ember az ilyen!

Sajnos az áráat nem fogod tudni vissza kérni mert az adásvételibe benn benn van elvileg hogy a motor műszaki állapotáról és sérüléseiről tájékozattak és a késöbbiekben előforduló hibáér felelősséget nem válalnak!

És te ezt aláírtad mert ugye nem tudtad hogy rossz.

2010. máj. 4. 12:31
 5/5 anonim ***** válasza:

A motorhirdetések 80%-a ilyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tapasztalatból mondom!

2010. máj. 4. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!