Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen rádiót vegyek az autómba?

Milyen rádiót vegyek az autómba?

Figyelt kérdés

Skoda felícia autóm van, a rádió ami benne van 16,5 széles és 6,5 hosszú. Nézem a neten hogy 4x25 de ez nem tudom hogy mire vonatkozik még van hogy 4x20. Milyet vegyek? Vagy az mind1 milyen méretűt veszek? lécci segítsetek. Elnézést hogyha vannak hibáim a mondataimban de felvidéki magyar vagyok.

Köszönöm a megértést és köszönöm a válaszokat.

2018. jan. 31. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Bárnilyen ràdiót vehetsz bele, csak kelleni fog hozzá beépítő keret maximum, de azt is lehet hozzá vàsárolni.
2018. jan. 31. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Amit a hirdetésekben jársz, az valószínűleg a kimenetek száma és teljesítménye, tehát 4x25W-ot ad ki. A méret DIN-ben van megadva, 1 vagy 2 DIN-es lehet, neked az 1 DIN-es kell. Valamint valószínűleg beépítőkeret, de azt tudsz venni hozzá külön nem drága.
2018. jan. 31. 17:27
 3/4 A kérdező kommentje:
de ezeken van keret mert látom a képeken
2018. jan. 31. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Így van, nekem se kellett beépítőkeret, gyárit ki, újat be, csatlakozót összedugni, kész!

Itt az a kérdés, hogy milyen funkciókat akarsz?

Legyen benne CD játszó vagy ne?

Bluetooth-os legyen, vagy ne? (2018 van, erősen ajánlott!- telefonálhatsz rajta keresztül, játszhazs zenét telefonról stb.)

USB az szinte már alap.

A beépített erősítő is, jó ha 4X50 W. Az ilyen fogja szépen megszólaltatni a hangszórókat.

Érdemesebb valami nevesebb márkát venni, nem ilyen "no name" rádiókat, nem éri meg kockáztatni a megbízhatóságot.

2018. febr. 1. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!