Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyújtáskapcsolóra szeretném...

Gyújtáskapcsolóra szeretném kötni a rádiót az autómba, és ehhez kéne egy kis segítség, mert nem tudom hogyan kell?

Figyelt kérdés
egy Chrisler Voyagerrőkl lenne szó. De szerintem ez lényegtelen. Úgy szeretném megcsinálni hogy amikor leveszem a gyújtást az autórol akkor kikapcsoljon a magnó, és ha ráadom akkor szóljon. Vagy esetleg meg lehet-e úgy csinálni h ha ráadom akkor ne kapcsoljon be autómatikusan hanem ha megnyomom a készüléken a bekapcs gombot...és ha leáálítom az autót leveszem a gyújtást akkor pedig kikapcsol a rádió.
2011. márc. 16. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva ha az is a kérdés hogy hogy kell én megkérdeznék egy villamossági szakit aki felelősséget is tud vállalni azért amit csinál, mennyiért csinálja meg, nem lehet egy hatalmas összeg.
2011. márc. 16. 16:17
 2/3 anonim ***** válasza:
...Főleg, hogy "Chrisler Voyager"-re fussa, egy szakemberre meg nem.
2011. márc. 16. 16:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Ő ez egy 96-os Chrysler és nem volt drága:D és azér kérdeztem meg itt, hogy hátha tud valaki segíteni, mert nem akarom szerelőhöz vinni!
2011. márc. 19. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!