Ideges vagyok vezetés közben?
Ideges vagyok vagyok vezetés közben,és így sokat hibázok,ugy gondolom hogy sose lesz meg a jogsim.nagyon béna,vagyok es az a gáz hogy fiú vagyok:(
valami ötlet hogy hogy tudnak jobban vezetni,illetve ne idegeskedjek vezetés közben.?.nagyonmegköszönném:)
Mennyit vezettél ?
Ezen csak a gyakorlás segíthet, a 30 órát felejtsd el, az nem azt jelenti, hogy a 30 óra után menni kell vizsgázni, ha szükséges 50 órát is gyakorolni kell
ja hogy meg csak most tanulsz? azt hittem mar van jogsid es ugy idegeskedsz
oh, ha meg tanulo vagy akkor ez abszolut normalis
huu, te en torolgettem a kormanyt ugy izzadt a tenyerem az idegessegtol (a te korodban) mostmeg hogy vezetek tobb mint 20 eve mar csak a halvany emlek van meg :D
nyugi, menni fog, csak gyakorolj sokat!
A bénázás szinte mindenkinél megvan, emiatt ne idegeskedj. Én is bénáztam, főleg a parkolással rengeteget...Vizsga előtti napon volt életem legrosszabb vezetése, már a sírás határán voltam, hogy másnap hogy fogok levizsgázni. Aztán másnap 4 hibaponttal átmentem, a parkolást még sosem csináltam meg olyan szépen, mint akkor. A legfontosabb, hogy ne stresszelj rá ! Menni fog az, mindenki belejön előbb-utóbb.
Én egyébként 40 órát vezettem, előtte semmit nem tudtam, úgy mentem az oktatóhoz hogy még autót sem indítottam be életemben, pedig van a családban nem is egy.
Fel a fejjel és sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!