1.4-es benzines Opel Astrámon kell vezérlést cserélnem?
Figyelt kérdés
Utoljára akkor volt cserélbe, mikor vettem az autót (kb. 7 éve). Azóta alig tettem meg a kocsival 20 ezer km-t. Ilyen esetben szükséges-e vezérlést cserélni?2018. jan. 28. 17:37
1/4 A kérdező kommentje:
Utóirat:
Vezérműszíj van és nem láncos.
2018. jan. 28. 17:38
2/4 anonim válasza:
Hát inkább cseréltesd ki és akkor évekig nem lesz vele gondod, mert ha elszakad akkor kuka a motor. Nem mentél sokat vele, de mégis eltelt 7 év és a gumi öregszik, megrepedhet stb... Ha cserélted, akkor érdemes olaj + olajszűrőt, feszítőt és vízpumpát is cserélni. Ha ezek megvannak megint évekig nem kell hozzányúlni és akkor nem kell aggódni.
3/4 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták. Nem csak a megtett kilométer számít, hanem az eltelt idő is. Ahogy olajcserénél is, vagy x kilométer, vagy y időperiódus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!