Mit ajánlotok első autónak?
Figyelt kérdés
Szóval városban használnám benzines kellene viszonylag új tehát 2006 utáni szóval legyen azért felszerelve és kb 1 milliót szánnék rá de inkább alatta.2018. jan. 28. 16:16
1/12 A kérdező kommentje:
jaj és 29 éves srác vagyok tehát az ilyen 206 os féle autó kilőve..:D
2018. jan. 28. 16:18
3/12 anonim válasza:
A 206 pedig pont akar idealis is lehetne, hiszen ezek kevesebb penzert jobban felszereltek.
4/12 A kérdező kommentje:
golf 5 vagy megane vagy focus ilyesmik kevés fogyasztással..:D
2018. jan. 28. 17:16
5/12 anonim válasza:
Megane nagyon jó ha rendben volt tartva.1.5dci 86lovas verzió szinte elnyűlhetetlen.
6/12 anonim válasza:
benzinesbe varosban 2006 utani 1 millioert keves fogyasztassal??? LoL
1.6-os focus kb 8 litert fog enni csak szolok...(nekem is van)
7/12 A kérdező kommentje:
relatíve kevéssel nyilván városban nem fog annyit enni mint egy robogó de vannak olyanok amik után egy töltőállomást is lehetne kötni
2018. jan. 28. 17:43
8/12 A kérdező kommentje:
a megane jött be nekem is sedán vagy ferdehátúba csak most rátaláltam az 5 ös golfra és az meg belsőre jobban tetszik megtalán komolyabb autó vagy nem tudom
2018. jan. 28. 17:46
9/12 anonim válasza:
hat akkor minek kerdezed, ha neked a golf tetszik? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!