Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha én Drift pilóta vagyok,...

Ha én Drift pilóta vagyok, jobban vezetek az átlagnál?

Figyelt kérdés

Pl. kötúton egy 45perces munkába menet. Megcsúszik az autó és elrakom keresztbe es kilincsel előre megyek ameddig biztonságba nem tudom helyezni a kocsit.

Ez előny? Vagy tök mindegy?

Fő kérdés több vagyok mint egy átlagos vezető?

2018. jan. 27. 23:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
:D Ez egyre jobb lesz. :D
2018. jan. 31. 00:58
 22/28 anonim ***** válasza:
32%

Nyilván nem vagy drifter, mert akkor ilyen kérdés fel se merülne.

Lábadnál érzed meddig nyomhatod a gázt, és hol kezd el csúszni az autó. A kanyart meg előre látod, ott nyilván lassítasz. Persze hirtelen felületváltás betehet. De az igazán tapasztalt sofőrök arra is készülnek. Visszább vesznek hogyha hídon kell átmenni ami könnyebben lefagy, vagy bármi olyan jelet látnak.

Persze az ellenkormányzás képessége elég fontos ha valakinek hátul kapar a kocsi. De az nem olyan nehéz technikailag, mint előre látni és megelőzni hogy egyáltalán megcsússzon az autó. Az igazi profik nem kezelik a bajt hanem megelőzik. Itt a különbség.

2018. ápr. 28. 15:17
 23/28 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. felesleges volt az eleje, azt se tudod ki vagyok szoval.. bármi lehet higyj amit akarsz :)
2018. ápr. 28. 20:50
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki vagy, de azt tudom mi nem vagy. Az pedig tapasztalt soför. Mert ha az lennél nem kérdeznél ilyeneket. Akkor tudnád hogy ez sokkal komplikáltabb annál mint hogy "drifter vagyok vagy sem".
2018. ápr. 28. 21:14
 25/28 A kérdező kommentje:
Drift versenyző vagyok, de még 1 év mire jogsim lesz és tapasztalatot szerezhetek a csúszós utcai utakon... ezért kérdeztem
2018. ápr. 29. 16:35
 26/28 anonim ***** válasza:
Tehát kölyök vagy, innentől " értelmet " nyert az egész kérdés. :D :D
2018. ápr. 29. 18:40
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nyertem is de nem mondom meg hányadik lettem :P
2018. máj. 1. 22:24
 28/28 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg h hány embert érdekel. :D
2018. máj. 1. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!