Ha én Drift pilóta vagyok, jobban vezetek az átlagnál?
Figyelt kérdés
Pl. kötúton egy 45perces munkába menet. Megcsúszik az autó és elrakom keresztbe es kilincsel előre megyek ameddig biztonságba nem tudom helyezni a kocsit.
Ez előny? Vagy tök mindegy?
Fő kérdés több vagyok mint egy átlagos vezető?
2018. jan. 27. 23:18
2/28 anonim válasza:
Nem, mert az már régen rossz, ha megcsúszol, az meg még rosszabb, ha nem tudod visszahozni egyenesbe. Az átlagnál jobb sofőrök nem csúsznak meg, vagy ha mégis, egyből tudnak korrigálni.
3/28 anonim válasza:
Ha ilyet kérdezel akkor nyilván nem vagy drifter.
Nálam a kocsi direkt csúszik meg nem véletlen. Amúgy ez egyértelmű aki versenyző jobb az átlagnál
4/28 anonim válasza:
Megcsúszik és elrakod keresztbe, aztán jön a Kamaz. Onnantól mindegy.
6/28 anonim válasza:
És keresztben araszolsz a dugóban?
7/28 anonim válasza:
Ja, azt még elfelejtettem hozzá tenni, hogy bmw-s vagy?😊
8/28 anonim válasza:
Hát persze, és te fingod a passzát szelet is.
9/28 anonim válasza:
Egy drifter jobb vezető mindenképpen, jobban uralja az autót, stb. De a te kérdésedből simán kiderül, hogy neked jogsid sincs kérdező.
10/28 anonim válasza:
Woop-woop! That's the sound of da police! That's the sound of the beast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!