Ha én Drift pilóta vagyok, jobban vezetek az átlagnál?
Pl. kötúton egy 45perces munkába menet. Megcsúszik az autó és elrakom keresztbe es kilincsel előre megyek ameddig biztonságba nem tudom helyezni a kocsit.
Ez előny? Vagy tök mindegy?
Fő kérdés több vagyok mint egy átlagos vezető?
Nyilván a kérdés csak elméleti, nem vagy drifter, akkor nem írtad volna ki.
Ha megcsúszik az autó 'véletlenül' akkor jobban tudja kezelni az átlag sofőrnél.
Az már más kérdés hogy egy drift pilótánál nem csúszhat meg véletlenül az autó.
Természetesen.
Arra viszont ügyelj, hogy nálad legyen a drift pilóta igazolványod, hogy igazolhasd, hogy te most hivatalból drifteltél, mintegy megóvtad a közlekedés többi résztvevőit.
"Merthátugye" enélkül az illegális driftelést a törvény bünteti. Arra is ügyelj, hogy itt is típusvizsgák vannak (mint általában a pilóta képesítesekre ), tehát ha nem a megfelelő típusú autóval csinálod pl az engedélyed e36-ra szól, de te e46-tal drfiteskedsz az megincs csak bukó...
Namármost KÖTúton - ha drift pilóta vagy - akkor automatikusan szolgálatba kell lépned és kötelező neked driftelgetni. Figyeld meg, hogy BEKÖTúton vagy éppen KIKÖTúton vagy, mert szembe jöhet Vrungel kapitány a kétárbocóssal és megrak az árbóccal.
A FŐ kérdésedre a válasz, mindenképp több vagy, you are our hero, sőt kétszer áltál észért sortba ( más kérdés hogy nem került rád a sor egyszer sem. Ezt úgy válaszoltam meg, hogy elgondolkodtam ki tehet fel ilyen kérdéseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!