Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha én Drift pilóta vagyok,...

Ha én Drift pilóta vagyok, jobban vezetek az átlagnál?

Figyelt kérdés

Pl. kötúton egy 45perces munkába menet. Megcsúszik az autó és elrakom keresztbe es kilincsel előre megyek ameddig biztonságba nem tudom helyezni a kocsit.

Ez előny? Vagy tök mindegy?

Fő kérdés több vagyok mint egy átlagos vezető?

2018. jan. 27. 23:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan helyzet, amikor jól jön a drift tudásod. Elvégre vezetéstechnikai tréningek is csúszások kezelésével foglalkoznak.
2018. jan. 28. 09:09
 12/28 anonim ***** válasza:

Nyilván a kérdés csak elméleti, nem vagy drifter, akkor nem írtad volna ki.

Ha megcsúszik az autó 'véletlenül' akkor jobban tudja kezelni az átlag sofőrnél.

Az már más kérdés hogy egy drift pilótánál nem csúszhat meg véletlenül az autó.

2018. jan. 28. 10:06
 13/28 anonim ***** válasza:
88%

Természetesen.

Arra viszont ügyelj, hogy nálad legyen a drift pilóta igazolványod, hogy igazolhasd, hogy te most hivatalból drifteltél, mintegy megóvtad a közlekedés többi résztvevőit.

"Merthátugye" enélkül az illegális driftelést a törvény bünteti. Arra is ügyelj, hogy itt is típusvizsgák vannak (mint általában a pilóta képesítesekre ), tehát ha nem a megfelelő típusú autóval csinálod pl az engedélyed e36-ra szól, de te e46-tal drfiteskedsz az megincs csak bukó...

Namármost KÖTúton - ha drift pilóta vagy - akkor automatikusan szolgálatba kell lépned és kötelező neked driftelgetni. Figyeld meg, hogy BEKÖTúton vagy éppen KIKÖTúton vagy, mert szembe jöhet Vrungel kapitány a kétárbocóssal és megrak az árbóccal.

A FŐ kérdésedre a válasz, mindenképp több vagy, you are our hero, sőt kétszer áltál észért sortba ( más kérdés hogy nem került rád a sor egyszer sem. Ezt úgy válaszoltam meg, hogy elgondolkodtam ki tehet fel ilyen kérdéseket...

2018. jan. 28. 11:12
 14/28 A kérdező kommentje:
Utolsó ahhoz képest, hogy te milyen vicces kedvedben vagy, tényleg van "drift igazolvány" és nekem is van ilyen. (semmi szarkazmus, komolyan mondom)
2018. jan. 29. 14:22
 15/28 anonim ***** válasza:
64%
Ó hogyne tudom, hogy van igazolványod, majd mutogasd a rendőrnek...
2018. jan. 29. 19:19
 16/28 A kérdező kommentje:
Tényleg van "drift igazolványom". 3 fajta van Street License, Semi-pro License és Pro License, asszem mindegyik 1 évre szól
2018. jan. 30. 14:09
 17/28 anonim ***** válasza:
Okés, köszönjük Emese, a rendőr akkor is tesz rá magasról ha épp repülőgép pilóta vagy egy közúti ellenőrzésnél / kihágásnál.
2018. jan. 30. 14:44
 18/28 A kérdező kommentje:
Végülis én hoztam fel az illegális közlekedést... okoska
2018. jan. 30. 15:07
 19/28 anonim ***** válasza:
Belegondolva tényleg, akkor bocsi, ez csak más dolgokat igazol, de inkább nem írom le, nehogy a lelkedbe gázoljak vele, de szerintem minden ember tudja mire gondolhatok.
2018. jan. 30. 15:41
 20/28 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ezt a jó oldalt veled és társaiddal így el kellett cseszni, a trollkodós, bunkó stílusotokkal. Inkább menj vissza és nézd a minimaxot és igyad a kakaódat.
2018. jan. 31. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!