Nagy, jófajta Bmw-vel, Audival, Mercivel közlekedők, ti félrehúzódnátok az autópályán, ha előzés közben egy nagy teljesítményű szupersportkocsi, konkrétan egy MASERATI SHAMAL tűnne fel a vissz. Pill. -ban?
A 90-es évek legerősebb Maserati típusa volt, V8-as biturbó,
326 LE, 270-es végsebesség, alig 5 s 0-100-ra. Ez elöl már érdemes kitérni, ugye? Mellesleg az egyik kedvenc szupersportautó típusom, már csak ezért is kérdezném.
Tehát nem ilyen alap, kis 316-os tulajok véleményét kérném, mert azt egy 1.3-as régi Swift is otthagyja...
Te most kajak Bugattit meg Ferrarit hasonlítasz össze a BMW-vel meg hasonlóakkal? Te jó ég...
De egyébként nézzél utána, hogy mibe kerül ma egy M1-es BMW. Valószínűleg kb 150X annyit ér, mint az ótvar 90-es évekből származó Maseratid (a legolcsóbb "gagyi", amit találtam durván 800ezer euró).
Nem tehetek róla, de olasz, angol meg francia autó párti vagyok. Ha telne rá, mondjuk lottó ötösből, mindegyikből vennék egyet. Mondjuk, hogy stílszerű legyek, mondjuk egy
Kváttroportét, egy Jaguar S-type-ot, egy Rover 75-öst meg mondjuk egy Pug RCZ-t, amelynek az 1.6-os motorját éppen a BMW-vel közösen fejlesztették...
Ok, megvolt az amiről a 17-es válaszadó írt...
Köszönet mindenkinek, szép napot a továbbiakban!
ezeket a kérdéseket dolgozatíráshoz teszed fel, vagy a haverokkal fogadtok, ki tud hülyébbet kérdezni, amire még válaszolnak is..
olyan óvodás ez az egész..
De fárasztó vagy kérdező.
Tudod én részemről teszek rá, hogy Maserati, Ferrari vagy épp egy Trabant jön mögöttem a belső sávban, ha látom, hogy gyorsabban jön, akkor elengedem, szevasz.
Mellesleg az értékei sem olyan hú de kategóriásak, poénból utána lestem, 5.3-at írnak a 100-ra, amit én hajtok 4.8 pedig csak egy " xaros dízel " ahogy mondanák sokan.
De mindettől független ahogy írtam, totál mindegy mi jön mögöttem, ha látom, hogy gyorsabban érkezik, elengedem hadd menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!