Vennétek dízel autót ha nincs a kiszemelt típusból benzines?
Abszolút benzinpárti vagyok, de volt már dízel autóm is, és bár az épp szar volt, de tudom/elhiszem,hogyha van tulaja egy dízel autónak akkor az a kocsi jó lesz.Igaz, én hiába voltam a "tulaja" akkor is szar volt.
A lényeg,hogy a kedvenc típusomból hetek óta nincs egy épkézláb benzines darab.Egy túlárazott van azzal a motorral ami nekem tökéletes lenne, de amellett hogy túlárazták nem is valami meggyőző a kocsi.
Viszont dízelből akad 2-3 korrektnek tűnő darab is.
Alig 50 lóerő különbség van az általam preferált benzines, és a fent lévő dízelek között, és fontos a teljesítmény.Még a dízelt megoldanám egy "csipsztuninggal" de a fő probléma,hogy leginkább városban használnám.
Ezzel pedig szerintem kinyírnék egy dízelt rövid idő alatt.
Hétköznap napi 30 km városban, és hétvégén 100-200 kilométerek vegyesbe.
A kérdés jogos lehet,hogy minek a teljesítmény városba, erre pedig az a válaszom,hogy mert járok vidékre is, és most egy kis teljesítményű benzines autóm van.Ami ráadásul 8-9 litert eszik, szóval megfogadtam,hogy soha többé x lóerő alatt.Inkább tankolok +4-5 litert is, de ilyen "dinamikus" autót a büdös élebe nem veszek többet - még ha egyébként nagyon megbízható is.
(kicsivel több mint 1 hónapja várok hátha jön egy jó benzines, de fogy a türelmem - 1 éve nézem a hirdetéseket, de a pénz csak 1 hónapja van meg)
Egy márkához, és egy típushoz ragaszkodom, amit szándékosan nem írok le, hogy ne menjen el ebbe az irányba a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!