Aki dízel autót vesz, az a kocsival dolgozik?
Figyelt kérdés
Tehát általában üzletemberek? Mert tudtommal dízel autót napi 100 kilóméteres használattal éri meg igazán venni, de akkor ott is egy 50-60 ezer forintot kitesz az üzemanyagköltség. Vagy hogy van ez?2018. jan. 23. 22:12
11/12 anonim válasza:
Én speciel pont sokat megyek a dízellel, de nagyon sok ismerősöm nem megy sokat, és mégis dízel van nekik. Abszolút érthető, ha én sem mennék nagy távokat, akkor is az egyik autóm dízel lenne, mert ezt szeretem.
12/12 anonim válasza:
100km? :D
én napi 32 km-t megyek (oda-vissza) munkába, még ezenkívül néha a szomszéd városba, ha kell valami, évente párszor nagyobb útra. Eszembe se jutna benzinest venni. nyáron elmegy 5 liter alatt, most is csak kevéssel van 5 liter felett a hideg miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!