Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet ebből valami baja a...

Lehet ebből valami baja a motornak?

Figyelt kérdés
Megvettem életem első autóját, egy G Astrát 1,6 benzines. Haveromnak el is dicsekedtem vele, másnap átjött hogy kipróbálja. Kint lehetett kb 6 fok, ő szépen 2000-2500 fordulaton tartotta a fordulatszámot ahogy kell ilyenkor, míg el nem éri a mutató a normált. De miután elérte, 1 perc múlva már 6000-es fordulatig pörgette a sebességeket. Én úgy tudom meg kell várni amíg az olaj is elérte az üzemi hőfokát, és ugye ez később következik be. Én nem mertem neki szólni, nem akartam konfliktust. De ettől az egy alkalomtól lett valami számottevő baja a motornak?
2018. jan. 23. 21:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Semmi baja nincs ettől ember. Te soha nem merted még kipörgetni 6000-ig?
2018. jan. 24. 14:50
 12/12 anonim ***** válasza:

"Mire a hűtővíz eléri az üzemi hőfokot, az olaj már rég elérte azt. Nem lesz semmi baja ettől."

Te elég sötét vagy apukám... Az olaj sokkal lassabban melegszik.

2018. jan. 24. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!