Ladás kérdése:
Mire kell oda figyelnem? Ha régi típusú Suzuki Swift vásárolnék cirkálónak.
Figyelt kérdés
Mire kell oda figyelnem, ha munkábajárós, szaladgálós autónak egy swiftet vennék 100 ezer körüli értékben2018. jan. 23. 17:19
11/14 anonim válasza:
Én még ennyiből is maximum egy robogót ajánlanék. A duplájáért kapsz vállalható autót. Erre is rá fogod költeni a maradékot legkésőbb az első esedékes műszaki vizsgánál.
12/14 anonim válasza:
A legrégebbi évjáratokból már ennyiért talán kapsz valami használhatót ami még megy, van is rajta műszaki és még nincs teljesen kirohadva az alja. Túl sok mindent nem érdemes nézegetni rajta ennyi pénzért. Vedd meg, aztán használd amíg ki nem esik alólad, mert sajnos ennyiért ezek már ilyenek.
13/14 anonim válasza:
"Kibővítem a keretet 150.000-re , csak munkábajárós verda kell , munkahely- otthon 30 km, kis fogyasztással , ezért"
Én 150 ezres autóval sem mernék 10 km-re messzebb menni.
14/14 anonim válasza:
Jó irányba indultál el a Swift-el, de 250-300 ezerért is nagyon sok rozsdába futhatsz bele, 150-ért örülj, ha hazaérsz vele. Semmi más ne érdekeljen, csak az állapot, főleg a minél kevesebb rozsda. Ennyiért pedig lesz bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!