Mely autók felelnének meg a lenti igényeknek, és mennyitől indulnak?
1.: Legyen olcsó a fenntartása.
2.: A futóműve jó legyen.
3.: Magyarországi rossz és szűk utak, kanyargós szerpentineken gyors legyen, gyors kanyarsebességűt szeretnék.
4.: 8 kg-ra jusson legalább 1 lóerő szárazon.
A többi szempont nem érdekel. Valamennyire legyen sportos a kocsi, de az sem baj, ha sportkocsi :)
Nyilván fenntartási költséget úgy értettem, hogy ne menjen rá a gatyám, ne a Swift-ekhez hasonlítsuk, hanem a kategóriájához.
4.: Igen, az nem olyan sok. A legújabb alap swift tudja ezt.
Gondolkoztam az mk4 sport swift-en, de volt már mk4 glx swift-ünk. Jó, meg minden, de az elektronikája 10 évesen már kezd tönkremenni, és ez szerintem sok újabb autóra igaz.
Astra OPC?
Ebből szerintem biztosan akad sok 2000-2008 közötti darab az 1-2 millió közötti ársávban.
A teljesítmény is stimmel, mert annyira nem vagyok otthon az OPC témában de amennyire tudom a valódi OPC kivitelek 160-200 paci körül mozogtak, alkatrész tekintetében meg ugye Opel, szóval nem hiszem, hogy csillagászati árakra lehetne számítani.
Néztem az opel atra-t. Most én olyanok miatt, hogy bőr ülés nem akarok plusz pénzt fizetni, egyék meg.
Kicsit eltérek a tárgytól, tudom, de szerintem ezek a "sport kocsik" nagyon drágák, még a swift is.
Egy kicsit mélyebben a zsebembe kéne nyúlni, de 2,5 millaért kapnék 750 lovas '96 mustang-ot [link] .
Ezekről annyit tudok, hogy habár sokat esznek, de puritán, tartós. És ez utcán is használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!