Már a Chessmaster 7000 is tudta ezeket, de ezek már windows 7-en nem indulnak el. A legrégibb ami már megy a Chessmaster 10th edition. De van már 11-es kiadás is. A tízest 1,8GB méretben találtam privát fájlmegosztón.
( Most látom, már le is töltöttem 2015 szeptemberben.) ha kell ..
2017. márc. 26. 10:00
2/7 A kérdező kommentje:
Rajta vagyok az ncore-on igy majd megprobalom letolteni. Szoval azt allitod hogy a chessmaster 10 es 11 verzio indul windows 7 64 biten?
2017. márc. 26. 14:25
3/7 A kérdező kommentje:
Nos letoltottem a Chessmaster 11 GrandMaster Edition azt irjak megy win 7 64 bitten igy 4. pont kipipalva ...megprobalom rendszergazdakent feltelepiteni es igen...az angol leiras szerint teljesiti az 1. legfontosabb kovetelmenyt, es nem utolso sorban meszemenoen a 2. pontot.
2017. márc. 26. 14:34
4/7 Gábor_79 válasza:
Magán a játék fórumán írta a fejlesztő vagy legalább is bennfentes, hogy a 10. kiadás fut hetesen. Bár idő közben ki is próbálhattad. Én még azt hiszem a 4000-rel játszottam XP-n. Akkor volt alkalmam ismerkedni a programmal.
2017. márc. 26. 15:24
5/7 A kérdező kommentje:
Feltelepitettem a 11-es verziot nem kellet semmit sem crackelni, ugy nez ki mar torve volt.Nagyon szuperul mukodik koszi a tippet.
2017. ápr. 5. 13:40
6/7 Attyx válasza:
Rybka 4 :D
2017. jún. 17. 12:42
7/7 anonim válasza:
Ne vicceljetek hogy 2020 ban chessmaster xd minimum stochfish 11 legujabb de mivel ez egy motor kell egy GUI nekem a fritz 13 64 bizes verzioja van abba betelepitem a motort es letoltesz hozza egy book ot vannak nagyon fejlettek pl hiarcs book vagy vitamin akar don lite 2 ezek tobb gigas konyvtarak rengeteg megnyitasi valtozattal amit ne is probalj mind megtanulni de clkent kituzheted ha mindez megvan sok sikert meg egy ket jo oldal amirol letoltheted mindezeket www. chessgod.com! Hajra
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!