Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Átrozsdásodott lyukas küszöbre...

Átrozsdásodott lyukas küszöbre mi a legegyszerűbb megoldás, hogy átmenjen műszakin?

Figyelt kérdés

Lyukas a küszöb, és így visszadobták vizsgán a kocsim. Mi a legegyszerűbb, leggyorsabb megoldás?

Igen, tudom, meg kellene csináltatni rendesen...

Beszéltem karosszérialakatosokkal, mondták, hogy MÁJUSBAN tudnának vele foglalkozni, mások egyenesen elhajtottak, hogy "Eltüntetek egy kavicsfelverődést, 1 óra, 30 ezer - annak a sz..nak keki se állok!"

Gondoltam kifújom purhabbal, felesleget pengével levágom, (esetleg gittelem), aztán vastagon festem... Feltűnhet ez valakinek, illetve tudtok jobb megoldást?

2018. jan. 18. 20:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Műszaki sajnos kell (régóta csinálom ilyen zártkerti földutas részen), egyrészt ha baleset van (értsd úgy, hogy jönnek szemből, befékezek, de mögöttem a 10 méretes rönk letol a lejtőn - semmi gond, berántom a kocsit az árokba, ha van idő, meg árok), szóval műszaki nélkül a biztosító nem fizet.

Másrészt volt már, hogy egyik szomszéd rendőrt hívott - megnézték a papírjaimat, ránéztek a kocsira... mondtam, dolgozom... "Jó, rendben, további szép napot."

Fát dönteni úgy kell, hogy minimum 5 méternél kötöd meg a kötelet - lesz akkora erőkar, hogy simán kihúzza tuskóstul.

Hallottam, megszurkálják csavarhúzóval a karosszériát a vizsgán... szóval marad a beton :)

2018. jan. 31. 13:20
 12/12 D. Brasco ***** válasza:
A vizsgabiztos meg biztosan olyan hülye hogy nem fog neki feltűnni a betonozott küszöböd.....meg tuti nem lesz feltünő ha meszurkalja az aljat hogy ömlik a nyakaba a sóder.......
2018. jan. 31. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!