Átrozsdásodott lyukas küszöbre mi a legegyszerűbb megoldás, hogy átmenjen műszakin?
Lyukas a küszöb, és így visszadobták vizsgán a kocsim. Mi a legegyszerűbb, leggyorsabb megoldás?
Igen, tudom, meg kellene csináltatni rendesen...
Beszéltem karosszérialakatosokkal, mondták, hogy MÁJUSBAN tudnának vele foglalkozni, mások egyenesen elhajtottak, hogy "Eltüntetek egy kavicsfelverődést, 1 óra, 30 ezer - annak a sz..nak keki se állok!"
Gondoltam kifújom purhabbal, felesleget pengével levágom, (esetleg gittelem), aztán vastagon festem... Feltűnhet ez valakinek, illetve tudtok jobb megoldást?
Műszaki sajnos kell (régóta csinálom ilyen zártkerti földutas részen), egyrészt ha baleset van (értsd úgy, hogy jönnek szemből, befékezek, de mögöttem a 10 méretes rönk letol a lejtőn - semmi gond, berántom a kocsit az árokba, ha van idő, meg árok), szóval műszaki nélkül a biztosító nem fizet.
Másrészt volt már, hogy egyik szomszéd rendőrt hívott - megnézték a papírjaimat, ránéztek a kocsira... mondtam, dolgozom... "Jó, rendben, további szép napot."
Fát dönteni úgy kell, hogy minimum 5 méternél kötöd meg a kötelet - lesz akkora erőkar, hogy simán kihúzza tuskóstul.
Hallottam, megszurkálják csavarhúzóval a karosszériát a vizsgán... szóval marad a beton :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!