Átrozsdásodott lyukas küszöbre mi a legegyszerűbb megoldás, hogy átmenjen műszakin?
Lyukas a küszöb, és így visszadobták vizsgán a kocsim. Mi a legegyszerűbb, leggyorsabb megoldás?
Igen, tudom, meg kellene csináltatni rendesen...
Beszéltem karosszérialakatosokkal, mondták, hogy MÁJUSBAN tudnának vele foglalkozni, mások egyenesen elhajtottak, hogy "Eltüntetek egy kavicsfelverődést, 1 óra, 30 ezer - annak a sz..nak keki se állok!"
Gondoltam kifújom purhabbal, felesleget pengével levágom, (esetleg gittelem), aztán vastagon festem... Feltűnhet ez valakinek, illetve tudtok jobb megoldást?
Csinaltasd meg normalisan......ennek a mekk elek megoldasnak semmi ertelme,meg a vizsgabiztosok sem hülyék attol függetlenül hogy te annak nezed őket!
A lefizetes dolgot meg felejtsd el....jo ideje nem működik....meg amikor ment is az ilyet akkor sem engedték át.... A küszöb fő tartóelem ezt nem fogja reckírozni senki!
Csemperagasztóra gondoltam (gitt helyett - mert van itthon feleslegben), de betonra nem, az túl nehéz lenne :)
Igazából az az egyetlen problémám, hogy ez munkás autó (mármint nem olyan értelemben, hogy busz helyett ezzel megyek be a gyárba), hanem telektakarítással foglalkozom, és arra használom... felcsapom a hóláncot, és felmegyek a sárban a hegyre (amit UAZ-zal sem vállalnak be), aztán tuskóstul kirángatom a fákat, bozótot, és vonóhoroggal lehúzom a hegyről oda, ahová a nyámnyila fuvarosok el tudnak jönni...
Szóval itt sokminden megtörténhet, ezért sem csináltatom meg a karosszériát - még megy a kocsi, de bármikor bármi beadhatja a kulcsot, vagy egyszerűen beborulhat a vízmosásba, és onnan csak helikopterrel vagy flexel lehet kiszedni...
Na azért óvatosan helyezzük magunkat az uaz fölé kéremszépen...
-a küszöb ugyebár ostya.
Namármost ez azt jelenti hogy a váznyúlványok sem lehetnek jobb állapotban,
azaz ha még sokat terepezel,zacskóban fogod hazavinni azt a romot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!