Szerintetek, hogy éri meg autót tartani, egyet sokáig vagy pár évente évente cserélgetni?
Vettünk 7 évesen egy Opel Vectra B-t 1,5 millió forintért, most 17 éves, és eszünk ágában sincs lecserélni, olyan megbízható. Csak tankolni kell.
Viszont van néhány éve egy Zafiránk, amire gyakorlatilag már nagyjából fél millió forintot költöttünk (most 18 éves, 8 éve van meg), de a "rejtett" hibái után ez is használható kocsivá vált.
Ahogy gondolod. Nekem nem kellenek az új extrás, csili-vili szalonautók, bőven elég ha elvisz A-ból B-be.
Ez annyira emberfüggő, hogy csak na!
Engem is "fikáztak" már párszor, hogy mikor cserélem már le az öreg mercit, de amikor elmondom, hogy mennyiből lett kicserélve rajta ez meg az akkor csak néznek kimeredt szemekkel....
Egyrészt nekem nincs pénzem drága vagy új autóra másrészt megbízható autó kell.
Nem érdekel, hogy lusta mint a dög, az érdekel, hogy ha elindulok A-ból akkor tuti odaérjek B-be.
Van aki nem így gondolkodik, akinek számít, hogy mit gondolnak mások a kocsijáról ezért pár évente cserélgeti mert ő ettől hiszi magát valakinek vagy szimplán ehhez van kedve.
Szóval erre nem igazán lehet válaszolni.
De szerintem nem éri meg új vagy 1-2 éves autóban gondolkodni mert előttem leírták, hogy nagyon sokat veszít az értékéből.
A legjobban olyan 10-12 éves egyszerű autót éri meg venni, mert azzal lehet "spórolni" ha tömegközlekedés helyett használjuk közepes vagy nagyobb távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!