Hátha valami jó autószerelő olvassa?
Már több szerelőnél járt a 2000es évjáratú opel corsánk mindedjik cserélt rajta valamit de mégsem jó.
A probléma:elkezd rángatni majd egy idő után leáll és nem is lehet rögtön beindítani.Egy idő után nagynehezen beindul és iszonyat benzin szag lesz gondolom megszívja magát ez természetes e nem tudom?
Ötlete esetleg valakinek?
Az ötletem az hogy valami normalis szerelohoz vidd el nem pedig valami barbához.......
A tippelgetest meg szerintem hagyjuk,kismillio oka lehet ennek amit leirtal!Egy hibakod olvasassal kezdenem!
az üzemanyagvezeték volt-e tisztítva valaha? szűrő, stb..benzinszag csak akkor lehet, ha valahol csepeg a motortérbe a benzin(aminek nem lenne szabad) ez pedig csak úgy elképzelhető, hogy újraindításkor padlógázzal próbáljátok, és valahol kijut a felesleg..
komputerre tenni, vagy szakszerviz, ahol láttak már corsát.
Mi ugyanezt játszottuk el egy renaultnál, végül eladtuk, mert kb 10 szerelő se tudott rájönni.
Valószínű valami bagatel hibája volt.
Trafók, gyertyák, kábelek, stb.
Benzinig nem jutottunk, ott már a barátnéni beleunt, inkább vett egy másik csodát.
Egyszer láttam egy ilyen hiba megoldását, a szerelő kicserélt mindent, trafókat, motorvezérlőt, légtömegmérőt, anyámkínját, végül az volt a hiba, az AC csöve lelazult egy pudvás bilincs miatt.
Köszönöm eddigi válaszokat.
Hibakód olvasó az összes jeladót beadja hibának hiába lettek kicserélve.
Trafó, légtömegmérő,benzin szivattyú,alsó-féléről holtponti jeladó cserélve.
10ezer km -enként minden szűrőt,gyertyát,motorolajat cserélünk.
Nem gázzal indítunk mert akkor valóban rosszabb a helyzet
Vidd el a Novoth Tiborhoz. HOzzá az ilyen fődarabcserélgető betanított munkások (autószerelőpótlék) által feladott, mindent-cseréltek-mégsem-jó, meg nem javított autók kerülnek.
Nem olcsó, de ért hozzá a fickó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!