Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hátha valami jó autószerelő...

Hátha valami jó autószerelő olvassa?

Figyelt kérdés

Már több szerelőnél járt a 2000es évjáratú opel corsánk mindedjik cserélt rajta valamit de mégsem jó.

A probléma:elkezd rángatni majd egy idő után leáll és nem is lehet rögtön beindítani.Egy idő után nagynehezen beindul és iszonyat benzin szag lesz gondolom megszívja magát ez természetes e nem tudom?

Ötlete esetleg valakinek?

2018. jan. 12. 09:45
 1/6 D. Brasco ***** válasza:
76%

Az ötletem az hogy valami normalis szerelohoz vidd el nem pedig valami barbához.......

A tippelgetest meg szerintem hagyjuk,kismillio oka lehet ennek amit leirtal!Egy hibakod olvasassal kezdenem!

2018. jan. 12. 09:51
 2/6 anonim ***** válasza:

az üzemanyagvezeték volt-e tisztítva valaha? szűrő, stb..benzinszag csak akkor lehet, ha valahol csepeg a motortérbe a benzin(aminek nem lenne szabad) ez pedig csak úgy elképzelhető, hogy újraindításkor padlógázzal próbáljátok, és valahol kijut a felesleg..

komputerre tenni, vagy szakszerviz, ahol láttak már corsát.

2018. jan. 12. 10:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi ugyanezt játszottuk el egy renaultnál, végül eladtuk, mert kb 10 szerelő se tudott rájönni.

Valószínű valami bagatel hibája volt.

Trafók, gyertyák, kábelek, stb.

Benzinig nem jutottunk, ott már a barátnéni beleunt, inkább vett egy másik csodát.

Egyszer láttam egy ilyen hiba megoldását, a szerelő kicserélt mindent, trafókat, motorvezérlőt, légtömegmérőt, anyámkínját, végül az volt a hiba, az AC csöve lelazult egy pudvás bilincs miatt.

2018. jan. 12. 10:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm eddigi válaszokat.

Hibakód olvasó az összes jeladót beadja hibának hiába lettek kicserélve.

Trafó, légtömegmérő,benzin szivattyú,alsó-féléről holtponti jeladó cserélve.

10ezer km -enként minden szűrőt,gyertyát,motorolajat cserélünk.

Nem gázzal indítunk mert akkor valóban rosszabb a helyzet

2018. jan. 12. 10:47
 5/6 anonim ***** válasza:
nálam egr hiba miatt csinálta ezt
2018. jan. 12. 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Vidd el a Novoth Tiborhoz. HOzzá az ilyen fődarabcserélgető betanított munkások (autószerelőpótlék) által feladott, mindent-cseréltek-mégsem-jó, meg nem javított autók kerülnek.

Nem olcsó, de ért hozzá a fickó.

2018. jan. 12. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!