Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan győződhetek meg használ...

Hogyan győződhetek meg használt autó vásárláskor, hogy az előző tulaj nem gyilkolta le a turbót?

Figyelt kérdés

Trükkös kérdések, vagy esetleg az olaj ellenőrzésekor? Próbakörön mire figyeljek? Egyébként Skoda Octavia 1.4 tsi 2010-2012 gondolkodom, még konkrét kiszemelt nincs, de ezek azok, amik árban, felszereltségben tetszenek.

Köszi a válaszokat!

2018. jan. 11. 18:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát az én autóm 2 hónapja kapott egy új turbót, de én sem engedném, hogy egy idegen ember b*zerálja, ha éppen el akarnám adni. Ha szervízbe vinnénk, az más, ott szakember nézi át, de akármilyen önjelölt szerelő ne akarja az én autómat szétszedni. Amúgy, mint előttem is írták, a turbó nagy lutri, nem igen van előjele, ha nem tökéletes, már csak mikor nagyon rossz állapotú, akkor lehet észrevenni.
2018. jan. 11. 23:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Egy 2010-es autó tele van kütyükkel, egyetlen kulccsal valószínűtlen hogy csak úgy lehúzzátok a turbócsövet (ezek már nem a 20 évvel ezelőtti tdi-k és társaik).

Szóval egy halom vackot ki kell szedni mire meglátod a turbót, és sok esetben alulról több esélyed van hozzáférni.

Na és innen jönnek a problémák: minimum szerelő akna kell vagy csápos emelő. persze ezek nélkül is megoltható csak a kosz mennyisége a vállalkozó szellemű jelöltön hatványozottan több lesz. + nem mindegy ezt a folyamatot menny ideig csinálja.-->és ha nem megfelelően rakja össze???

Amúgy meg mondhatna akármit, nézni és kipróbálni hagynám csak. Még a szerviznek sem engedném szétszerelni. Csak szemrevételezés + vizsgasor.

Akinek meg ez nem tetszik vegyen mástól autót (ha árulnám)

2018. jan. 12. 21:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. jan. 16. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!