Ti tudtok otthon autót szerelni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy szomszéd vagy valaki nem szól érte? Családi házas környéken lakunk de nem igazán lehet felénk autót szerelni olyan módon, hogy be is indítja az ember. Pl. most úgy néz ki meghalt a légtömegmérő az autómban így számítógépen néztem a mért értékeket miközben persze minimálisan forgattam hogyan változik. 1. nap 15 perc ma 2. nap 2 perc mert tisztítás után sem javult de már valaki mintha ide kiabált volna, kb. 6 óra lehetett este, de a hétvége is tuti itt ki van zárva munka után meg csak ilyenkor van az embernek ideje. Látok néha családi házas övezetben autószerelő műhelyeket ott nem próbálgatják bent soha az autókat? Kinek mi a véleménye tapasztalata? A válaszokat előre is köszönöm!2018. jan. 10. 18:52
11/12 anonim válasza:
Régen olajcserét, szűrcseréket stb mind csinálgattam itthon, mostani kocsinak meg már egy olajcsere sem kivitelezhető, pontosabban leereszteni meg beletölteni simán meg tudom oldani, csak a számítógép úgy sem hiszi el...
12/12 anonim válasza:
Szokás mondani, hogy családi házat ha vesz valaki, akkor egy méter vasúti sín és egy jó flex a starterpakk, hogy centinként lehessen vágni a vasat hétvégente.
Felénk van aki ezt nem viccként vette. Flex, fűnyíró, szegélynyíró, motoros permetező szinesíti a palettát, sőt van egy Harley ami hétvégente jár negyed órát egy helyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!