Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Lehet e kapni olyan nyomkoveto...

Lehet e kapni olyan nyomkovetot amit egy laptopba a lehet szerelni?

Figyelt kérdés
Szóval van egy laptopom es kolleszba fogom használni. És úgy gondoltam hogy vennék egy kicsi nyomkövetőt es beszerelnem valahova a laptop belsejébe. Ez meg valósítható?

2017. aug. 17. 03:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Biztosan létezik, kérdés az, hogy mi a célod? Hogyha

ellopnák, akkor megtaláld?

2017. aug. 17. 05:13
 2/6 anonim válasza:

Szia létezik.

Google-be ha beütöd ,hogy elektromos nyomkovető akkor biztosan talalsz. En olyanrol tudok ami toltodik a laptoppal egyutt stb.

2017. aug. 17. 06:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen az a célom hogy ha ellopják megtaláljam és igen olyat keresek ami a laptopal eggyütt töltődik. Persze tudom hogy vannak olyan programok amelyek erre jók de ha a hdd t újra rakják ( már pedig szerintem annyira nem hülyék hogy berakják újra) akkor nem ér semmit. Én olyan 10 és 20 között tudnék rá költeni. Mert én nem nagyon hiszek a megelőzésben. Köszönöm a választ utána nézzek a Google be. Majd ha gépen leszek nyomok egy like ot.
2017. aug. 17. 15:32
 4/6 anonim válasza:
Vegyél hozzá zárat, a legtöbb laptopot lehet valahogy rögzíteni. Ha meg attól félsz hogy ellopják jegyezd le a gép minden adatát, a mac címekkel például könnyű azonosítani hogy ez a gép a tied-e. A gépet meg zárd be a szekrénybe ha nem használod, és ne hagyd ott hétvégére.
2017. aug. 18. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
A laptop ritkán van a szabad ég alatt, a nyomkövető pedig ritkán működik (jól) épületen belül. Inkább valami fizikai védelmet keress, Kensington zár, vagy egy laptopszéf. Utóbbi sokminden másra is jó.
2017. aug. 20. 23:12
 6/6 anonim válasza:
0%
Beszéljél Tomcat-tel.
2017. dec. 29. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!