Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti tudtok otthon autót szerelni?

Ti tudtok otthon autót szerelni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy szomszéd vagy valaki nem szól érte? Családi házas környéken lakunk de nem igazán lehet felénk autót szerelni olyan módon, hogy be is indítja az ember. Pl. most úgy néz ki meghalt a légtömegmérő az autómban így számítógépen néztem a mért értékeket miközben persze minimálisan forgattam hogyan változik. 1. nap 15 perc ma 2. nap 2 perc mert tisztítás után sem javult de már valaki mintha ide kiabált volna, kb. 6 óra lehetett este, de a hétvége is tuti itt ki van zárva munka után meg csak ilyenkor van az embernek ideje. Látok néha családi házas övezetben autószerelő műhelyeket ott nem próbálgatják bent soha az autókat? Kinek mi a véleménye tapasztalata? A válaszokat előre is köszönöm!
2018. jan. 10. 18:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Le kell szarni, nehogy már szerelőhöz vidd amikor meg tudod otthon csinálni. Csináld meg szard le a többi lakót
2018. jan. 10. 18:56
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

Részletesen szabályozza az önkormányzat, hogy hol milyen vállalkozási tevékenységet folytathatsz.

Például van ahol autószerelőműhelyt nem üzemeltethetsz, de egy szépségszalont igen.

Az is számít, hogy milyen a házak tájolása. Én is éáttam műhelyeket, de mindkét szomszéd háznak a tűzfala volt a műhely felé, a kutyát nem zavarta ha járatták a motort.

Ugyanez más lenne, ha csak egy drótkerítés lenne, és a kocsidtól 5 méterre már az ablaka van a szomszédnak.

2018. jan. 10. 18:58
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Ehhh.... na ezt a szrd le a lakókat hozzászólást remélem nem fogadod meg. Azért tahónak nem kell lenni, vannak így is elegen, ne tetézd a számukat. Én nem kertes házban lakom hanem lakótelepen, nekem is volt úgy, hogy próbálnom kellett dolgokat de igyekeztem emberi időben csinálni. Nyilván nem szombat reggel hétkor és szerda este 9-kor, de azért hétköznap és napközben, este 8ig szerintem buherálhatod. Inkább ami necces időszak az a hétvége, meg a kora reggel-késő este.
2018. jan. 10. 19:00
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem is értem a kérdést, komolyan. Mi köze a szomszédnak ahhoz, hogy én mit csinálok az udvaromon? És mi az, hogy nem lehet beindítani az autót?! Akkor hogyan állnék ki az udvarról? Kitoljam? Én motort szerelek, és éjszaka is, és be is indítom ha kell. Nyilván nem tőhangerőn bömböltetem. Jelzem, hogy kertvárosi övezetben lakom, itt szoktak füvet nyírni, láncfűrésszel fát vágni és hasonlók. Fel sem merült senkiben, hogy nem lehet beindítani egy autót. Amúgy dobolni is szoktam, bár nem hajnalban, és nem éjfélkor. Nem bántásból kérdem, de hol élsz te? Ja és vannak autószerelő műhelyek is, és ott is beindítják az autókat, de senkit nem érdekel.
2018. jan. 10. 19:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Persze belehet állni de azért az halkabb, mintha próbálod mert akkor párszor kiforgatod ez ami viszonylag hangos(gyári dob van rajta csak hát azért dízel nem egy világ halkság)
2018. jan. 10. 19:07
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Persze, tudok, van aknám is, és elég sok szerszámom, meg na, tudásom is egy kicsi. Van vagy 4 autó az udvaron, abból 2 régi hobbiautó, és rendszeresen piszkálom őket, lassan mindent én csinálok, ennek ellenére a modern turbódízelemet olajcserére is szervízbe viszem, de az más lapra tartozik. Ha olyan szomszédaim lennének, akik még ezért is szólnának, abban a pillanatban húznék el onnan, költöznék. Aki ilyenért beszól, vagy befúj, az bármire képes.
2018. jan. 10. 19:40
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

Nem fogok egy fél órás olajcserére 8e forint munkadíjat ,egy 1-1,5 órás fék-fékbetét cserére 13e forint munkadíjat fizetni ,amikor 2 sör mellett unalomban megcsinálható...

Van sok minden ami akár egy tutorial videóról is megcsinálható.

2018. jan. 10. 20:03
 8/12 anonim ***** válasza:
64%

Nekem nincs ilyen problémám.

Egyszer volt rá példa, hogy beintett az utcánkban egy öregasszony. A sztori annyi volt, hogy a motorom nem akart kiforogni, illetve gyenge volt. Többszöri karburátor és gyújtás ellenőrzés és beállítás után sem javult a helyzet. Fogtam, levettem a kipufogót, csak a könyök maradt fent. A beintést a második visszaúton abszolválta a mami. A történet vége, hogy kiderült, a kipufogó volt a ludas. Egy nagyobb koksz darab eldugította és nem tudott kipufogni szerencsétlen.

Más incidens nem volt. Az udvaron úgy kalapálok, köszörülök meg bőgetem a gépeket, ahogy akarom. Senkit nem zavar. Mondjuk nem is sűrűn szoktam...

2018. jan. 10. 20:11
 9/12 anonim ***** válasza:
81%

Nekünk nincs műhelyünk, sem vállalkozásunk. De a garázsban van akna, és van 3 kocsink. Az egyik egy 37 éves nagypolski, aminek bizony néha csak 3 hengere indul..

A másik 2 napi használatban van, de néha azok is tönkremennek.

Rohadtul nem érdekelnek Napközben a környéken lakók.

Engem sem kérdeznek meg, hogy vághatnak-e fát, vagy tüzijátékozhatnak-e...

2018. jan. 10. 20:43
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Természetesen szerelem a kocsit ha kell, és nyomom is neki a fordulatot ha arra van szükség.Meg kalapálok fúrok flexelek hegesztek ami adódik. Nem szóltak érte soha,de jobban is teszik, ha nem akarnak balhét.
2018. jan. 10. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!