Autópályán leállt az autó motorja, többé nem lehet (ett) beindítani. Mi lehet a baj?
120-140 tempónál minden előzmény nélkül, halk kerregést hallottam a motor felől, majd néhány mp. múlva az összes lámpa kigyulladt a műszerfalon és a motor leállt. Kigurultam még a leállósávba, ahol többé már nem lehetett beindítani az autót. A gyújtást még vette (műszerfallámpák jeleztek), de amikor be akartam indítani, egy hang nélkül "összeomlott" minden: lámpák kialudtak, mutatók leestek, a motor nem "tekert".
Trélerrel szervizbe lett szállítva, de még nem tudtak ránézni. Mi lehet a gond?
Honda H-RV 1,6 benzines 4wd, 2003-as.
Első: persze, hogy volt üzemanyagom, ne fárassz már.
D.Brasco: nyilván
Harmadik: semmi nem világított, minden jelzőfény egyszerre gyulladt fel, amikor már fékezve húzódtam lefelé leálló motorral. Aksival is minden rendben volt, nagy hidegben is azonnal indult.
A vezérműszíj szakadás nem halk kerregéssel jár általában hanem elég nagy csattanással.
De persze ez is benne van a pakliban, akkor viszont az autó kuka, lehet venni másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!