Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Ferrari Budapest Szalon...

A Ferrari Budapest Szalon mennyire mehet?

Figyelt kérdés
Kb hónapok óta ugyanaz a 3 ferrari áll kinn. Hogy él meg Budapesten ez a szalon?

2018. jan. 8. 10:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Elképzelhető hogy az a Huracan pont olyan volt, mint amilyet keresett, és nem kellett kompromisszumot kötni. Ilyenkor énis megvenném simán...

Második lehetőség hogy pont leszarta az illető, hogy milyen színű, milyen a beltér, milyen a felni, stb. Ő akart egy Huracant. Van ilyen is. Személy szerint nem tudom megérteni, de van ilyen is.

Ha olyan az autó ami neked pont megfelel, meg lehet venni, nem erről van szó. Ez a ritkább eset.

De ha piros Ferrarit akarok venni fekete belsővel, akkor nem érdekel hogy ki van állítva egy Fekete Ferrari vajbelsővel de 10 ezer €-val olcsóbb.

De nemértem hogy "ezt tudjátok is vagy csak szerintetek van így" kérdést. Miért szerinted nem így van? Szerinted aki bemegy, és venni akar egy 100 millás autót, amit ő kitalált, megálmodott, akkor majd megalkuszik egy tök mással, mert azt 10%-kal olcsóbban adják? A Huracanos ismerősödnek szerintem mákja volt. Keresett egy (mittudomén) zöldet, fekete felnivel, és pont állt bennt egy a szalonban. Hát akkor én sem rendelnék meg egy ugyan olyat, azért hogy várjak rá fél évet. Alapvetően nem ez a jellemző.

2019. máj. 9. 13:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Sokszor mi kisemberek másképpen gondolkozunk, és csak úgy gondoljuk, hogy a gazdagok szívesen várnak egy-egy spéci darabra. Egyébként ezek a bemutató autók általában alapból elég fullosak, és logikusan vannak extrázva. Ráadásul a konkrét modell, amiről beszélek, egy hátsókerekes Huracan volt, ami extrém ritka, ő direkt ilyet keresett. Hollandiából hozta egyébként.
2019. máj. 9. 13:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag azt írtad le amit a 11es mondott, hogy volt egy modell, amit konkrétan vett volna és egy tök ugyan olyant talált olcsóbban, akkor persze, hogy megveszi, gazdag, nem pedig hülye. Ha viszont az az autó nem hátsó kerekes lett volna, akkor is megvette volna szerinted?
2019. máj. 9. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!