A Ferrari Budapest Szalon mennyire mehet?
Elképzelhető hogy az a Huracan pont olyan volt, mint amilyet keresett, és nem kellett kompromisszumot kötni. Ilyenkor énis megvenném simán...
Második lehetőség hogy pont leszarta az illető, hogy milyen színű, milyen a beltér, milyen a felni, stb. Ő akart egy Huracant. Van ilyen is. Személy szerint nem tudom megérteni, de van ilyen is.
Ha olyan az autó ami neked pont megfelel, meg lehet venni, nem erről van szó. Ez a ritkább eset.
De ha piros Ferrarit akarok venni fekete belsővel, akkor nem érdekel hogy ki van állítva egy Fekete Ferrari vajbelsővel de 10 ezer €-val olcsóbb.
De nemértem hogy "ezt tudjátok is vagy csak szerintetek van így" kérdést. Miért szerinted nem így van? Szerinted aki bemegy, és venni akar egy 100 millás autót, amit ő kitalált, megálmodott, akkor majd megalkuszik egy tök mással, mert azt 10%-kal olcsóbban adják? A Huracanos ismerősödnek szerintem mákja volt. Keresett egy (mittudomén) zöldet, fekete felnivel, és pont állt bennt egy a szalonban. Hát akkor én sem rendelnék meg egy ugyan olyat, azért hogy várjak rá fél évet. Alapvetően nem ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!